info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Örményország körutazás

Ismerje meg Örményország legszebb tájait!

Örményország körutazás akciós körutak last minute üdülés.

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Szűrők
Örményország valóban egy kicsi ország: háromszor kisebb, mint Magyarország, és lakossága is mindössze 2,9 millió fő. Azonban mérete ne tévesszen meg senkit, látnivalókban így sincs hiány! Örményország fővárosa Jereván, amely egyben a legnagyobb örmény város is.

Jereván Örményország utazás

Örményország fővárosa, egyben kulturális és ipari központja is. A világ egyik legősibb és legrégebben lakott városa. Főbb látnivalói például a kijevi híd, az Operaház, aa Cafesjian művészeti központ, a Parlament, a Győzelem-park vagy éppen az Örményország anyja szobor. A piacon pedig bevásárolhatunk a szuvenírekből is!
 

Szeván-tó Örményország utazás

Örményország legnagyobb tava, a Balatonnál kicsivel nagyobb, és egyike az ország három legjelentősebb tava közül. A tó körül felfedezhetünk különböző keresztesköveket is, illetve megcsodálhatjuk az Azhdahak vulkánt is.
 

Khor Virap Örményország utazás

Örményország délnyugati részén fekvő kolostor, amelyet a 17. században építettek. A szimbolikus Ararát-hegy lábánál található, a kolostor környékén pedig Artasat városának romjait tekinthetjük meg. Örményországi utazás során kihagyhatatlan ez a csodás táj!
 

Örmény-felföld Örményország utazás

A fennsík változatos táján sztyeppék, félsivatagok, vulkáni kúpok és csodás hegységek váltják egymást, így garantáltan ámulatba ejt minden ide érkező turistát! Legmagasabb pontja az Ararát-hegy, amely 5165 méter.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.