info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Norvég körutazások

Fedezze fel Norvégiát!

Norvég körutazások last minute olcsó akciós áron

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Szűrők
Oslo nem büszkélkedhet jelentősebb műemlékekkel és nevezetességekkel, mégis hangulatos, mondhatni: emberléptékű város, olyan, ahol szívesen sétál, gyalogol az ember.
Már csak azért is, mert a főváros területének nagy részét erdő borítja.
Számos, megtekintésre érdemes múzeuma, építészeti műemléke fákkal körülvéve többnyire a belvárosban található, és gyalogszerrel is könnyen elérhető. Szállásunk elfoglalása.
 • Nemzetközi Fűtés- Hűtés Technológiai Kiállítás
  14.2020. October
  Nemzetközi Fűtés- Hűtés Technológiai Kiállítás 2020. October 14. 07:002020. October 16. 20:00
  Norvégia, Norvégia (Európa)
  A VVS bemutatja legújabb termékeit és szolgáltatásait a szennyvízkezelés, szivattyúk és szivattyúberendezések területén. Továbbá az energiatakarékosság, energiaforrás, számítógépes szoftverek, szellőzés, hűtés, légkondicionálók eszközei és tartozékai is megtalálhatók a termékbemutatón.
 • Nemzetközi Világítástechnológiai Konferencia
  18.2020. November
  Nemzetközi Világítástechnológiai Konferencia2020. November 18. 10:002020. November 20. 19:00
  Oslo, Norvégia (Európa)
  2020-ban ismét megrendezik Európa egyik legnagyobb világítási technológiákkal foglalkozó találkozóját. Az eseményen vezetők és szakemberek ezalatt a 3 nap alatt együtt tanácskoznak, tanulnak egymástól. A kortárs építészeti főváros, Oslo lélegzetelállító tájak és építészeti látványosságok keverékét kínálja, mint például a Királyi Palota, a Nemzeti Galéria és az Operaház és még sok más. Élvezze a konferenciát Norvégia fővárosa tengerrel körülvett, csodálatos kilátásából a Radisson Blu Scandinavia Hotelnél.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.