info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Nizza utazás

Nizza utazás városlátogatás last minute utazás

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Szűrők
Nizza utazás, városlátogatás last minute utazás.
Nizza és környéke ma már 4000 km túraúttal, 30 hegymászó területtel, 65 különböző mountain bike úttal, 200 barlangász helyszínnel, és mintegy 70 kanyonnal várja a nyaralókat. Így azok is kikapcsolódgatnak, akik egyáltalán nem vágynak a Cote d'Azure fényűző, luxusjachtos, hivalkodó plázsára. A strandok egyébként jól felszereltek, és Handiplage jelzéssel ellátott partszakaszokon a mozgáskorlátozottak is megmártózhatnak az azúrkék tengerben.
Francia Riviéra - Cote d'Azur már évszázadokkal ezelőtt is kedvelt üdülőhely volt, de nem csak az úri családok számára, hanem a szerény körülmények között élő művészek és alkotók körében is. Míg a tehetősebbek a vízparton sütkéreztek, a művészek a hegyoldalban, remek kilátás mellett hűsöltek, és közben vászonra vitték a lenyűgöző panorámát. A turisták ma is előszeretettel keresik a félárnyékos hegyoldalakat, a hűvösebb hegyi falvak kis éttermeit, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a part irányába.4
Nizzában a legjobb a parton, a Promende des Anglais-n sétálgatni a kocogó sportemberek között és élvezni a mediterrán napsütést. A város teljes pompájában az óvárost a kikötőtől elválasztó domb tetejéről csodálható meg. Az árnyas parkba, ahol egy látványos vízesés is található, lifttel is fel lehet jutni. A felvonó a Hotel Suisse mellett van, egy aluljáróban. A parti sétányról árkádok alatt lehet bejutni a piactérre, ahol hangulatos éttermek vannak.(Többen menüt is kínálnak, erre érdemes odafigyelni.) A nyüzsgő tér kitűnő hely egy vacsorához vagy egy ebédhez, melyet az óváros utcáit róva rögtön le is lehet sétálni.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.