Malajzia Langkawi last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 3 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Malajzia Langkawi last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés.
Langkawi, a buja őserdőkkel borított, majdnem 500 négyzetkilométeres sziget. Fővárosa, Kuah, leginkább a vámmentes vásárlási lehetőségei miatt jelentős, de a pihenni vágyókat elsősorban Langkawi változatos növény- és állatvilága, kristálytiszta öblei, hófehér strandjai vonzzák. Tökéletes hely egy programokkal teli aktív nyaraláshoz, vagy egy hét pihentető trópusi semmittevéshez.
Langkawi szigetcsoport Malajzia északnyugati részén, az Andamán-tengerben, a Maláj-félszigettől kb. 30 km-re nyugatra, közel Thaiföld délnyugati határvonalához. A 104 kisebb-nagyobb szigetből álló csoport Kedah maláj állam része.
angkawi sziget, avagy malájul Pulau Langkawi Malajzias északnyugati parja közelében fekszik. Langkawi a legnagyobb sziget egy ugyancsak Langkawinak nevezett szigetcsoport részeként. A szigetcsoport kerek száz mészkőszigetből áll. Langkawi közel van a thai határhoz. A sziget központi városa Kuah, ami Langkawi délkeleti részén fekszik. Langkawi legjelentősebb strandja a Panta Cenang, ami Kuahtól nyugatra terül el, onnan kb. 20 kilométerre.
Észak-Malajzia két legjelentősebb szigete, Langkawi és Penang jellegben lényegesen különbözik egymástól. Penang erősen városias és eredetiségéből már sokat vesztett. langkawi gyérebben lakott és a sok érintetlen dzsungeles erdő valami titokzatosságot kölcsönöz a szigetnek. A helyiek maguk is ,,Kis mennyországnak" nevezik a szigetüket.
Langkawi Malajzia legjelentősebb nyaralós helye. A turisták élvezik, hogy a sziget adómentes (duty-free övezet), azaz nincsenek sem adók, sem vámok. Az alkohol például sokkal olcsóbb, mint Malajzia más részein. Még az 5 százalékos állami adót sem hajtják be. Langkawi 478 négyzetkilométer nagyságú. Északtól délre 25 kilométer hosszú, kelet-nyugati viszonylatban 40 kilométer a legnagyobb távolság. A sziget 60 százaléka magróveerdő, hegy, egyéb erdő, cserjés.
Kuala Lumpur Malajzia fővárosa és egyben legnépesebb városa is. Itt található az ország kereskedelmi és gazdasági központja. A város egyike a három maláj szövetségi területnek. Egyik legfőbb turisztikai látványossága a Petronas-ikertorony.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.