info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Lisszabon

Ismerje meg közelebbről Portugália fővárosát!

Lisszabon és tengerpartja. Portugáliai utazás last minute, akciós olcsó utazás nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 8 szálloda közül választhat.

Szűrők
Lisszabon és tengerpartja. Portugáliai utazás last minute, akciós olcsó utazás nyaralás üdülés.
Lisszabon (portugálul Lisboa) Portugália fővárosa és egyben legnagyobb városa. Megyeszékhelye még Lisszabon megyének, székhelye a Lisszaboni régiónak és központja Nagy-Lisszabon szubrégiónak. Lisszabon Portugália nyugati peremén, az Atlanti-óceán partján helyezkedik el. Európa szárazföldi területének legnyugatibb fővárosa.
  • Nemzetközi Kockázatelemzési Konferencia
    08.2022. February
    Nemzetközi Kockázatelemzési Konferencia2022. February 08. 08:002022. February 09. 20:00
    Lisszabon, Portugália (Európa)
    A konferencia a jelenlegi kutatási érdekek fontos témáinak és számos gyakorlati alkalmazásának tárgyát képezi. A kockázatelemzés és a kockázatcsökkentés minden aspektusával foglalkozik, mind a természetes, mind az antropogén veszélyekkel kapcsolatban. A jelenlegi események hangsúlyozzák az elemzés és a kockázatkezelés fontosságát a tervezők és kutatók számára szerte a világon. A természetes veszélyek, például árvizek, földrengések, földcsuszamlások, tüzek és mások mindig is érintettek az emberi társadalmakban. Az ember okozta veszélyek jelentőségének legutóbbi megjelenése az elmúlt néhány évszázad gyors technológiai fejlődésének következménye. A természetes és antropogén kockázatok kölcsönhatása növeli a problémák összetettségét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.