info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Kolumbia körutazás

Gyönyörű hegyvonulatok és tengerpartok

Kolumbia körutazás akciós üdülés last minute körutazás.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Kolumbia az utóbbi időben egy igazi turista paradicsommá vált, rengeteg látnivalóval, érdekes tájakkal, változatos növény- és állatvilággal. Miután 2016-ban a kormány békemegállapodást kötött a legnagyobb gerillaszervezettel, manapság már-már túlzott óvatosságot tapasztalhatunk az országba utazva.

Bogotá, Kolumbia fővárosa

Bogotá körülbelül 7 milliós lakosságával Kolumbia fővárosa és egyben legnagyobb városa is, illetve fontos központja az országnak. A város nyüzsgő élete, fesztiváljai, és az éjszakai szórakozási lehetőségei sok turistát vonzanak. A legfőbb turisztikai látványosság a Monserrate hegy, ahonnan az egész város belátható, csodás panoráma tárul elénk.
 

Kolumbia San Andrés sziget

San Andrés szigete San Andrés y Providencia megye része, az egyik legnagyobb szigete. Kristálytiszta víz, változatos növényzet és állatvilág jellemzi. Búvárok által különösen kedvelt hely. A szigetet 2000-ben az UNESCO bioszféra rezervátummá nyilvánította.
 

Kolumbia San Agustín Park

Kolumbia legérdekesebb régészeti parkja, több mint 500 koporsót és szobrot találtak a régészek. A világ minden tájáról, és Kolumbiából is rengeteg turistát vonzanak a különleges régészeti leletek.  A park az UNESCO Világörökség helyszíneihez tartozik.
 

Kolumbia Zona Cafetera

Kolumbia a kávéjáról is híres, a Zona Cafetera területén található a fő kávétermesztő terület. Caldas, Risalda és Quindío régiók jelentik a Zona Cafetera fő területeit, más néven a "kávétengelyt", vagyis az Eje Cafetero-t. Számos helyen szerveznek a turisták számára kirándulást, hogy megismerkedhessenek a kávétermesztési folyamatokkal.
 

Kolumbia Tayrona Nemzeti Park

Santa Marta városától 34 kilométerre található, változatos részei kihagyhatatlan látnivalók! A legtöbb ember azonban a katalógusba illő partjai miatt látogat el ide, Kolumbia legszebb partvidékei közül ugyanis pár itt található. A parkban lehetőségünk van búvárkodni, túrázni, vagy éppen az állatvilágot megfigyelni.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.