Kínai körutazások, körutak last minute olcsó akciós áron

Ezen az oldalon 12 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Kínai körutazások, körutak last minute olcsó akciós áron. Egy kis ízelítő az egyik program első napjából: Érkezés Pekingbe, ezt követően a világ legnagyobb terét, a Tiananmen teret járjuk be, majd a Mao Ce-tung nagyméretű portréjával díszített Tiananmen kapu következik, melyen keresztül jutunk a Tiltott Városba - hivatalos nevén Palotamúzeum - Kína legnagyobb szabású épületegyüttesébe. Délután az Ég temploma  következik. A császárt mindenhova hordszéken vitték, egyedül az Ég templomában járt gyalog. A Ming-és Qing- korban a köznéptől elzárt templom-együttes egy kellemes, kiterjedt park közepén terül el. Szállás Pekingben.
Kína Időjárás
Kína időjárásaPeking időjárása éves átlagokPeking esős napok és hőmérsékletekShanghai éves átlagos levegő hőmérséklete és az esős napok szám
Kína Térkép
Kína térképeKína térképét érdemes megnéznünk, ha Kínába tervezzük a last minute utazásunkat. Tudjuk, hogy az országhoz képest nem a legrészletesebb térkép ez, de a tájékozódra éppen megfelelő.
Kína Vízum
KÍNAI VÍZUM ÜGYINTÉZÉS Kínai vízumfeltételekKínába utazáshoz előre kiállított vízumra van szükség, amelynek feltétele, hogy a visszautazáshoz számított 6 hónapon belül legyen érvényes az útlevél, továbbá szükség lesz egy színes igazolványképre és a kitöltött, eredetiben aláírt vízumkérő lapra . A vízum normál igénylés esetén 8 napon belül készül el. Kínából Hongkongba való átlépés, majd onnan Kínába visszalépés esetén kétszeri belépési vízumot kell beszerezni. (pl. Kína gazdagon, Best of China programunknál.) Ha valaki Hongkongba utazik csak és nem érinti Kína területét, akkor nem kell vízum Hongkongba. Az azonnali vízum beszerzésére is van lehetőség, de csak a Kínai Nagykövetség ügyfél fogadási napjain! Fontos2008. április 15-től a kínai vízum igényléséhez az alábbi dokumentumok szükségesek:1. Turista vízumhoz (L vízum): vízumigénylő formanyomtatvány , útlevél, 1 db színes igazolványkép, hotelszoba-foglalás visszaigazolása, kifizetett, előre megvásárolt retúr repülőjegy2. Üzlet...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.