info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Eindhoven

Hollandia Eindhoven utazás körutazás, városlátogatás, kerékpártúra

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Hollandia Eindhoven utazás körutazás, városlátogatás, kerékpártúra.
Eindhoven város és közvetlen mellette fekvő Acht faluval együtt alapfokú önkormányzatú közigazgatási egység, azaz község Hollandia Észak-Brabant tartományában.

Hollandia déli részén fekszik Eindhoven, a kicsit több mint 200.000 fős település. Az első írásos emlék már 1232-ben megjelent a városról, ahol akkoriban mindössze 170 ház volt. Hetente vásárt tartottak, így fokozatosan szépült és fejlődött, azonban az 1400-as évektől kezdve több megpróbáltatáson is átesett – kifosztották, hatalmas tűzvész pusztított, a városfalakat pedig többször is lerombolták. A kiutat a 19. századi ipari forradalom jelentette – ekkor csatornákat, utakat és vasúthálózatot építettek, aminek köszönhetően a város rohamos fejlődésnek indult, a látnivalók száma is növekedett. Eindhoven tökéletesen hozza a holland városok hangulatát, rengeteg bicikliút még több biciklissel, hangulatos belváros régi épületekkel, sétálóutcákkal, piaccal.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.