info@divehardtours.com H-P 10:00-16:00 +36 1 785 8492

Fülöp-szigetek körutazás

A Fülöp-szigetek felfedezése egy körutazáson

Fülöp-szigetek körutazás akciós üdülés last minute utazás körutak.

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Szűrők
A Fülöp-szigetek 7641 szigete egytől egyig különleges és lenyűgöző! A főként keresztény vallású országban rengeteg különleges élménnyel gazdagodhatunk, felfedezhetjük az érdekes állatvilágot, búvárkodhatunk, vagy egyszerűen csak pihenhetünk a csodás homokos, pálmafákkal tarkított partokon.

Fülöp-szigetek fővárosa Manila

Manila a Fülöp-szigetek egyik legnagyobb szigete, egyben a főváros is, illetve fontos pénzügyi központ. Manila főbb látnivalói közé tartozik például San Agustin templom, amely az UNESCO Világörökségi helyszínekhez tartozik, a Rizal Park, vagy éppen a Manila Ocean Park.
 

Fülöp-szigetek Mayon

A Fülöp-szigetek legaktívabb vulkánja a 2462 méter magas Mayon vulkán. 330 kilométerre fekszik a fővárostól Manilától. Az elmúlt 500 évben körülbelül 50 alkalommal tört ki, utóbbi időben 2014-ben és 2018-ban. 1814-ben a kifolyó láva elpusztította Cagsawa városát, de templomának harangtornya a mai napig áll.
 

Fülöp-szigetek Malapascua sziget

Ez az apró sziget nagyon népszerű merülőhely a búvárok számára, itt a merülés során megfigyelhetjük a rókacápákat és a pörölycápákat is.
 

Fülöp-szigetek Hundred Islands National Park

A gyönyörű park az első Nemzeti Park volt a Fülöp-szigeteken, 124 sziget tartozik ide, turistákat viszont csak 3 sziget képes fogadni: Children's, Governor és Quezon szigete. A szigetek többségét az érintetlen természet uralja, a szigetek "korát" körülbelül 2 millió évre becsülik.
 

Fülöp-szigetek Csokoládé hegyek

A legenda szerint két óriás összeveszett, és szó szerint az elemekkel harcoltak egymással, a kibékülés után pedig a szétdúlt tájat  érintetlenül hagyták, így keletkeztek ezek a különleges dombocskák. Nevét a színéről kapta, száraz időszakban ugyanis a zöldes színt barna váltja fel. Becslések szerint 1260 domb található ezen a területen, de a környéken elvétve található hegyekkel együtt a számuk 1776. Az UNESCO Világörökségi helyszínekhez tartozik.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.