Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Fülöp-szigetek körutazás

905 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
A Fülöp-szigetek felfedezése egy körutazáson

Fülöp-szigetek körutazás akciós üdülés last minute utazás körutak.

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

A Fülöp-szigetek 7641 szigete egytől egyig különleges és lenyűgöző! A főként keresztény vallású országban rengeteg különleges élménnyel gazdagodhatunk, felfedezhetjük az érdekes állatvilágot, búvárkodhatunk, vagy egyszerűen csak pihenhetünk a csodás homokos, pálmafákkal tarkított partokon.

Fülöp-szigetek fővárosa Manila

Manila a Fülöp-szigetek egyik legnagyobb szigete, egyben a főváros is, illetve fontos pénzügyi központ. Manila főbb látnivalói közé tartozik például San Agustin templom, amely az UNESCO Világörökségi helyszínekhez tartozik, a Rizal Park, vagy éppen a Manila Ocean Park.
 

Fülöp-szigetek Mayon

A Fülöp-szigetek legaktívabb vulkánja a 2462 méter magas Mayon vulkán. 330 kilométerre fekszik a fővárostól Manilától. Az elmúlt 500 évben körülbelül 50 alkalommal tört ki, utóbbi időben 2014-ben és 2018-ban. 1814-ben a kifolyó láva elpusztította Cagsawa városát, de templomának harangtornya a mai napig áll.
 

Fülöp-szigetek Malapascua sziget

Ez az apró sziget nagyon népszerű merülőhely a búvárok számára, itt a merülés során megfigyelhetjük a rókacápákat és a pörölycápákat is.
 

Fülöp-szigetek Hundred Islands National Park

A gyönyörű park az első Nemzeti Park volt a Fülöp-szigeteken, 124 sziget tartozik ide, turistákat viszont csak 3 sziget képes fogadni: Children's, Governor és Quezon szigete. A szigetek többségét az érintetlen természet uralja, a szigetek "korát" körülbelül 2 millió évre becsülik.
 

Fülöp-szigetek Csokoládé hegyek

A legenda szerint két óriás összeveszett, és szó szerint az elemekkel harcoltak egymással, a kibékülés után pedig a szétdúlt tájat  érintetlenül hagyták, így keletkeztek ezek a különleges dombocskák. Nevét a színéről kapta, száraz időszakban ugyanis a zöldes színt barna váltja fel. Becslések szerint 1260 domb található ezen a területen, de a környéken elvétve található hegyekkel együtt a számuk 1776. Az UNESCO Világörökségi helyszínekhez tartozik.
 • Környezetvédelmi Technológiák Konferenciája
  27.2020. May
  Környezetvédelmi Technológiák Konferenciája2020. May 27. 10:002020. May 28. 20:00
  Manila, Fülöp-szigetek (Ázsia)
  A konferencia elsődleges célja a környezetvédelem és a természettudomány kutatási és fejlesztési tevékenységeinek előmozdítása. Továbbá segíti a kapcsolatok kiépítését a szakemberek között, így ideális platform a környezetvédelemmel és természettudománnyal foglalkozó emberek számára.
 • Automatizálás, Robotika Konferencia
  27.2020. May
  Automatizálás, Robotika Konferencia2020. May 27. 10:002020. May 28. 20:00
  Manila, Fülöp-szigetek (Ázsia)
  A konferencia elsődleges célja a robotika, vezérlés és automatizálás kutatásainak előremozdítása. Küldetése továbbbá, hogy segítse az információcserét a tudósok, fejlesztők, mérnökök és szakemberek között. A konferenciát minden évben megrendezik, így biztosítva felületet a tapasztalatok megosztására ezen a területen.
 • Tudományos Konferencia Manila
  13.2020. June
  Tudományos Konferencia Manila2020. June 13. 07:002020. June 14. 20:00
  Manila, Fülöp-szigetek (Ázsia)
  A Tudományos Konferencia során prezentációkat és előadásokat tekinthetnek meg a résztvevők. Az alábbi témákban bárki benyújthat prezentációt: mérnöki technológia, építészet, mesterséges intelligencia, biotechnológia, számítógépes szoftverek, adatbányászat, képfeldolgozási technológia, nanotechnológia, robotika, űrkutatás, repüléstechnológia.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.