info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Francia Riviéra utazás

Francia Riviéra utazás last minute olcsó akciós nyaralás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
A francia Riviéra vagy Azúr-part franciául Cote d Azur a Földközi-tenger partvidékének Marseille-től Mentonig terjedő szakasza, melynek hosszúsága kb. 120 km. Provence-Alpes-Cote d Azur régió része. Az elnevezés idegenforgalmi eredetű. A Liguri- és a Tengeri-Alpok karéja veszi körül. A hegység látványnak is szép, és rengeteg kirándulásra ad alkalmat, sok helyen azonban nem éri el az 1000 m-es magasságot sem.

Az elegáns éttermekben vagy a tipikus vendéglőkben mindenképp kóstolja meg a nizza környéki konyha remekeit: pissaladière (francia pizza féle), nizzai saláta, ravioli, gnocchi, daube (pörkölt), tőkehal, ratatouille, farcis niçois (töltött sült zöldségek), tourte de blette sütemény… A színes piacok standjain sorakoznak a napsütötte helyi termékek (méz, gyümölcsök, pástétomok) illetve a kézműves áruk (igazi virágokból készült parfümök és illatosítók, Vallauris-i kerámia vagy a Biot-i üveg áru).

A Fête du Mimosa, a Menton-i Fête du citron, a Nizzai Karnevál és az ünnepi tűzijátékok színes hangulata emlékezetessé teszi a Cote d Azur-i nyaralását. A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitja meg a kulturális és művészeti rendezvények sorát a Nizzai Jazz Fesztiváltól kezdve egészen a Jazz à Juan rendezvényig. Ha családdal érkezik, akkor a Marineland és a Phoenix Parc Floral nyújt szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Élvezze a kivételes napsütötte vidéket, és a Cote d Azur számtalan kincseit!
 • Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum
  15.2021. April
  Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum2021. April 15. 08:002021. April 16. 20:00
  Párizs, Franciaország (Európa)
  A konferencia fő témája: „A demenciát és az Alzheimer-kórt kutatók támogatása”, amely arra irányul, hogy a nemzetközi platformok feltárják az új fejlett funkciókat az alzheimer- és demencia-kutatásban. A konferencia platformot teremt a kutatók, a tudósok, az alzheimer-kóros és a demenciát befolyásoló emberek számára, ahol a magas színvonalú kutatásokat mutatják be.
 • Légi Bemutató Párizs
  21.2021. June
  Légi Bemutató Párizs2021. June 21. 08:302021. June 27. 18:30
  Párizs, Franciaország (Európa)
  Egy kis történelem: Az első alkalomtól, vagyis 1909-től, a show már nemzetközi jelentőséggel bírt. A párizsi légi show számos technológiai újítás bemutatásához járult hozzá. A légi show a nemzetközi repülőgépipar és repülőgépipar kulcsfontosságú eseménye a világpiacon. Csak néhány napig lesz elérhető a hétköznapi emberek számára, az esemény többi napja pedig a szakembereké.
 • Neonatológiai Nyári Konferencia Avignon
  15.2022. June
  Neonatológiai Nyári Konferencia Avignon2022. June 15. 08:002022. June 18. 18:00
  Avignon, Franciaország (Európa)
  A Neonatológiai Nyári Konferencia az az egyedülálló hely, ahol a nyári szezon elején kétéves frissítést élvezhet az újszülött gondozás fő területeiről, amelyeket a világ vezetőik mutatnak be a dél-franciaországi Provence pihentető régiójában. Az újításokat és javaslatokat a szülők szobájának kezelésében, az újszülött kori légzésvédelemben, a neurológiában és a fejlődési eredményekben, a hemodinamikában, a táplálkozásban és a fertőzésekben a legmagasabb szinten egy kivételes kar ismerteti és vitatja meg, amelynek tagjai leggyakrabban maguk a terület fő kutatói és szerzői.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.