info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Finnország körutazás

Finnország körutak

Finnország körutazás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők

Helsinki, a finn főváros, Európa északi régiójában található, és a régió egyik igazi gyöngyszeme. Ez a modern és vibráló város a tengerparton fekszik, és lenyűgöző keveréke a hagyománynak és az innovációnak. Helsinki olyan kulturális és gazdasági központ, amely számos érdekes látnivalót és tevékenységet kínál az odalátogatóknak. Ismerjük meg közelebbről ezt a lenyűgöző várost!

Helsinki életének központjában található a Senaatintori, vagyis a Szenátus tér, ahol a város ikonikus jelképe, a Helsingin tuomiokirkko, azaz a Helsingi dómtemplom található. Ez a fehérre festett templom impozáns megjelenésével lenyűgözi az embereket. A dómtemplom tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a városra és a kikötőre, amely látványával elvarázsolja az ide látogatókat.

A város másik nevezetessége a Helsinki Művészeti Múzeum, amely Finnország legnagyobb művészeti gyűjteményét tartalmazza. A múzeumban kiállított alkotások között megtalálhatók a híres finn festő, Akseli Gallen-Kallela művei is. Helsinki büszkélkedhet továbbá a Kiasma Művészeti Múzeummal is, ahol kortárs művészetekkel találkozhatunk.

Ha szereted a természetet és a nyugalmat, látogass el a Helsinki Botanikus Kertbe. Ez a gyönyörű kert az év minden szakában lenyűgöző látványt nyújt a növények és virágok színpompás kavalkádjával. A kert különleges helyszíne a piknikeknek vagy csak egy kellemes sétának.

Helsinki nevezetes városrésze a Sörnäinen, amely egy fiatalos és művészi negyed. Itt található a Kallio környék, ahol sok divatos kávézó, étterem és butik üzlet található. Érdemes ellátogatni ide, hogy megismerd a helyi kultúrát és a kortárs finn dizájnt.
A városi élettel párhuzamosan Helsinki közelében számos természeti terület található, amelyek ideálisak a kirándulásokhoz és a szabadidős

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.