Brazília Salvador utazás, last minute utak akciós nyaralás olcsó üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Brazília Salvador utazás, last minute utak akciós nyaralás olcsó üdülés. Guarajuba Beach, Itacimirim, Imbassai, Praia do Forte.
Salvador város Brazíliában, Bahia szövetségi állam székhelye az Atlanti-óceán partján. Modern nagyváros, ipari, kereskedelmi és kulturális központ, az ország északkeleti partjának legnagyobb városa.
A város éghajlata trópusi, általában 25–32 fok között változik a hőmérséklet, de 19 fok alá soha nem süllyed. Egész évben lehet esőre számítani, de a kimondott esős évszak áprilistól augusztusig tart.
Brazília északkeleti partjának legnagyobb  városa, Bahia tartomány fővárosa Salvador da Bahia. A várost Brazília boldogság fővárosának is nevezik vidám lakosairól és számtalan utcai partijáról. Salvador az ország harmadik legnagyobb városa Rio de Janeiro és Sao Paulo után. Brazílián belül Salvador konyhájáról, zenéjéről és építészetéről híres.
Salvador jelentős kikötővel rendelkezik, mely évszázadok óta fontos kereskedelmi csomópont Portugália és a többi afrikai és ázsiai portugál gyarmat felé.
Az afrikából érkező rabszolgakereskedelem igazán nagy méreteket öltött a városban, egyes statisztikák szerint az újvilágba érkező rabszolgák 35%-a Brazíliába érkezett, és ennek központja Salvador da Bahia volt. Ennek hatása ma is érezhető, a vidámság, tánc, zene, dobolás, afrikai mintázatú képzőművészeti tárgyak mindenhol megtalálhatóak a városban.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.