Brazília Recife last minute utazás, olcsó akciós üdülés nyaralás. Maria Farinha, Maragogi.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Brazília Recife last minute utazás, olcsó akciós üdülés nyaralás. Maria Farinha, Maragogi.
Recife Brazília északkeleti régiójának második legnagyobb városa, külvárosokkal együtt a legnagyobb városa. A nagyvárosok sorában az ötödik legnagyobb az országban, egyben Pernambuco állam fővárosa és az ország egyik legfontosabb kikötője.
Recife Brazília északkeleti részén az Atlanti-óceán partján fekszik ott, ahol a Rio Beberibe és a Rio Capibaribe egyesül. A várost fekvése miatt Amerika Velencéjének is nevezik, hiszen a folyótorkolatok szigeteket zárnak közre, melyeket hidak kötnek össze. A város európai rokonához híven az ország egyik kulturális központja is. A közeli erdőségek miatt a város klímája sem olyan száraz, mint Pernambuco állam tengerparti részein. A hőmérséklet 23 és 27 C között van, az esős időszak februártól júliusig tart.
Recifét korábban Mauriciának nevezték. Nassaui Móric miatt kapta a nevet, ő a holland Nyugat-Indiai Társaság nevében vette birtokba.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.