info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Boa Vista utazás

Csodalatos tengerpartok, érintetlen természet

Boa Vista Zöldfoki-szigetek utazások last minute olcsó akciós áron

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Boa Vista szigetén van a világ egyik legszebb tengerpartja. Ide a szomszédos szigetekről fakultatív programokat szerveznek azért, hogy ezt megnézzék. Látogasson el velünk Boa Vista szigetére, fedezze fel velünk a búvárok és szörfösök paradicsomát!

Üdülésre Boa Vista kínál ideális feltételeket. Sivataggal összeölelkező tenger, pálmafák, kaktuszok és bougainvillea. All inclusive ellátásáról elég annyit, hogy mindent nyújtanak, ami csak szemszájnak ingere. Ne sajnálja a pénzt a tengerre néző szobára, mert olyan szépségben lehet része, amilyent csak a természet tud nyújtani! A szigeten található Afrika legszebb szűz homokpartja is, a 16 kilométernyi Santa Monica.

Boa Vista a Zöld-foki-szigetek harmadik legnagyobb szigete. A "Dűnék szigetének" nevezik. A szigeten mindössze nyolc település van: Sai Rei kisváros és hét picike halászfalu. Manapság már nagyobb a nyaralók száma, mint a helyi lakosságé. Az állandó, erős passzátszelek a szörfösök és a vitorlázók paradicsomává teszik a szigetet. A kevésbé szeles nyugati partoknál pedig, az izgalmas víz alatti világ vonzza a búvárkodókat. A sziget déli részén vannak a szebb és kevésbé vad strandok. Az északi oldal nyers, tele sziklákkal, amik miatt ott nem lehet strandolni. Akik szeretnek néptelen strandokon kilométereket sétálni, kocogni, futni, azoknak Boa Vista bőven kínál ideális terepet. Vannak olyan néptelen partszakaszok, ahol akár 20 kilométert is meg lehet tenni anélkül, hogy másik emberrel találkozzon a látogató. Sík domborzatú a sziget, de a dűnék, a sziget belsején lévő sziklás területek alkalmasak egyfajta túrázásra is. Erős a nap sugara, azaz kell ide hozni sok napvédő krémet, fejfedőt. Boa Vista kiejtése: boá vistá
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.