Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Argentína körutazás

1 035 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Utazzon Dél-Amerikába és vegyen részt egy csodálatos körutazáson!

Argentína körutazás akciós last minute utazás üdülés.

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Argentínát nem elég csak egyszer látni! Viszont körutazások keretein belül a lehető legtöbbet láthatja rohanás nélkül! Argentína fővárosa Buenos Aires, hivatalos nyelve a spanyol.

Fedezze fel az Iguassu-vízesést, Bariloche tóvidékét, Patagónia gleccsereit és a Tűzföldet, vagy az Andok hegyvonulatait!

Buenos Aires

A nyüzsgő Buenos Aires Argentína fővárosa, és közel három millióan lakják- vonzáskörzetével együtt viszont 13 millió a lakosság. Buenos Aires Argentína legnagyobb városa és kikötője, illetve Latin-Amerika egyik legnagyobb városa is. Buenos Aires főbb látnivalói: Parlament, Casa Rosada kormányzati épület, San Telmo. Az „Amerika Párizsaként” is emlegetett város épületei szavak nélkül is mesélnek a történelemről.
 

Iguazú-vízesés Argentína utazás

Az Iguazú-vízesés Brazília és Argentína határán található, mindkét ország számára toplistán szereplő látványosság. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont ennek a csodálatos vízesésnek. Összesen 275 kisebb-nagyobb lépcsős zuhatagból áll, a Paraná folyók találkozásánál jött létre.
 

Los Glaciares Nemzeti Park Argentína utazás

Patagónia területén fekszik, nevét az Andok vonulataiban található jégtakaróiról és gleccsereiről kapta. Ha igazi kalandos körutazásra vágyik, a Los Glaciares Nemzeti Park területe kihagyhatatlan!
 

Tűzföld Argentína utazás

Részben Argentínához, részben Chiléhez tartozik, bár a turisták által ismertebb része Argentínához tartozik. Ushuaia, a világ legdélibb városa it itt található. ár alig több mint ezer kilométerre vagyunk az Antarktisztól, a vidék éghajlata közel sem sarkvidéki. A Tűzföld Nemzeti Park lenyűgözően változatos tája ámulatba ejt minden ide érkezőt.
 • Billie Eilish Koncert
  02.2020. June
  Billie Eilish Koncert2020. June 02. 19:002020. June 03. 23:30
  Buenos Aires, Argentína (Amerika)
  Billie Eilish amerikai énekesnő és dalszerző, a Los Angeles-i Highland Parkban nőtt fel, 2017-ben azonban többek között a Don’t Smile at Me című számával nagy sikert aratott, Bored című száma pedig a világhírű 13 okom volt című sorozathoz jelent meg. Napjainkban a fiatalok egyik népszerű kedvence.
 • Copa América Argentína
  12.2020. June
  Copa América Argentína2020. June 12. 15:002020. July 12. 22:00
  Argentína, Argentína (Amerika)
  A Copa América a dél-amerikai labdarúgó-irányító testület, a CONMEBOL által szervezett nemzetközi férfi labdarúgó-bajnokság, 2020-ban a 47. alkalommal rendezik meg. A versenyre Kolumbiában és Argentínában kerül sor 2020. június 12-től július 12-ig. Ez lesz az első alkalom, hogy 1983 óta egynél több ország házigazdája lesz. A 2019-es szezont a brazilok nyerték már a 9. alkalommal.
 • Endokrinológai Konferencia
  04.2020. October
  Endokrinológai Konferencia2020. October 04. 08:002020. October 07. 19:00
  Argentína, Argentína (Amerika)
  Az 1960-as alapítása óta a Nemzetközi Endokrinológiai Társaság (ISE) az oktatás, a tudomány és a betegellátás világszintű előrelépését sürgeti és segíti az endokrinológia területén. A szervezet egyesíti a globális endokrinológiai közösséget, hogy megkönnyítse a tagszervezeteinek és az érdekelt felek közötti nemzetközi együttműködést. Fórumot kínálnak a az endokrinológia területén szerzett tudás és tapasztalatok cseréjére, amelyen a szakemberek a világ minden tájáról részt vehetnek.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.