Argentína körutazás akciós last minute utazás üdülés.

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Argentínát nem elég csak egyszer látni! Viszont körutazások keretein belül a lehető legtöbbet láthatja rohanás nélkül! Argentína fővárosa Buenos Aires, hivatalos nyelve a spanyol.
Fedezze fel az Iguassu-vízesést, Bariloche tóvidékét, Patagónia gleccsereit és a Tűzföldet, vagy az Andok hegyvonulatait!

Argentína körutazás látnivalók

Buenos Aires

A nyüzsgő Buenos Aires Argentína fővárosa, és közel három millióan lakják- vonzáskörzetével együtt viszont 13 millió a lakosság. Buenos Aires Argentína legnagyobb városa és kikötője, illetve Latin-Amerika egyik legnagyobb városa is. Buenos Aires főbb látnivalói: Parlament, Casa Rosada kormányzati épület, San Telmo. Az „Amerika Párizsaként” is emlegetett város épületei szavak nélkül is mesélnek a történelemről.

Iguazú-vízesés Argentína utazás

Az Iguazú-vízesés Brazília és Argentína határán található, mindkét ország számára toplistán szereplő látványosság. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont ennek a csodálatos vízesésnek. Összesen 275 kisebb-nagyobb lépcsős zuhatagból áll, a Paraná folyók találkozásánál jött létre.

Los Glaciares Nemzeti Park Argentína utazás

Patagónia területén fekszik, nevét az Andok vonulataiban található jégtakaróiról és gleccsereiről kapta. Ha igazi kalandos körutazásra vágyik, a Los Glaciares Nemzeti Park területe kihagyhatatlan!

Tűzföld Argentína utazás

Részben Argentínához, részben Chiléhez tartozik, bár a turisták által ismertebb része Argentínához tartozik. Ushuaia, a világ legdélibb városa it itt található. ár alig több mint ezer kilométerre vagyunk az Antarktisztól, a vidék éghajlata közel sem sarkvidéki. A Tűzföld Nemzeti Park lenyűgözően változatos tája ámulatba ejt minden ide érkezőt.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.