Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Riga, Tallin, Vilnius, Jürmala

221 500 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Észak-Európa végtelenül izgalmas. Fedezze fel!

Baltikum, Riga, Tallin, Vilnius, Jürmala utazás. Észtország, Lettország, Litvánia

Ezen az oldalon 3 szálloda közül választhat.

Észtország fővárosa, Tallin kb. 430 ezres lakosságú, és a város főleg a turizmusból él.A Finn-öböl festői partszakaszán egyedülálló építészeti remekművekben bővelkedő város, mely csaknem teljes egészében megőrizte középkori óvárosát. Méltán nevezik Európa egyik legelragadóbb városának, és nem véletlen került fel a történelmi belváros 1997-ben az UNESCO Világörökség listájára.

A Hanza kereskedővárosokban már megszokott Feketefejűek háza mellett mindenképpen megér egy kis sétát a legendás Raeapteek patika, ahol ma is kapható az a középkorban feltalált marcipános készítmény, amely a szerelmi bánatra adott gyógyírt. Az 1422-ben megnyílt Raeapteek más középkori bájital- és csodaszer-alapanyagára – szárított békacomb, fekete macska vére, pörkölt méh, csukaszem – is rácsodálkozhat az utazó. De maga az épület története is különleges, jól mutatva a város kozmopolita jellegét: Johann Molner német orvos alapította, akitől 1580-ben a magyar származású Johann Burchart Belavary de Sykava és családja vette át az irányítást közel háromszáz évig.

Riga Lettország fővárosa. A Baltikum legnagyobb városa, fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja a régiónak.
Littvánia fővárosa Vilnius. Részben ma is fallal övezett történelmi belvárosa, a UNESCO Világörökség listáján található 1994 óta. Katolikus és ortodox érseki székhely, és itt található Kelet-Európa egyik legrégebbi egyeteme, amelyet 1579-ben Báthory István alapított.
 • School Oktatási Expo Riga
  28.2020. February
  School Oktatási Expo Riga2020. February 28. 08:002020. March 01. 20:00
  Riga, Baltikum (Európa)
  Az School Expo egy olyan esemény, amely minden évben fiatalok ezrei számára nyújt széles körű és magas színvonalú információt az oktatási lehetőségekről. Itt a hallgatók megismerkednek a legismertebb és legújabb képzési programokkal, kapcsolatba léphetnek az oktatási intézmények képviselőivel és válaszokat kaphatnak a kérdésekre.
 • Nemzetközi Tudományos Konferencia Riga
  13.2020. May
  Nemzetközi Tudományos Konferencia Riga2020. May 13. 08:002020. May 15. 20:00
  Riga, Baltikum (Európa)
  A CONECT konferencia egy 2008 óta tartó éves konferencia, amely különböző országok tudósait és kutatóit vonja össze. A CONECT 2020 által benyújtott tudományos cikkeket a „Environmental and Climate Technologies” nemzetközi tudományos folyóiratban, valamint a „Environmental Management” különkiadásban (ELSEVIER) teszik közzé.
 • Baltikumi Nemzetközi Aneszteziológiai Kongresszus
  15.2020. October
  Baltikumi Nemzetközi Aneszteziológiai Kongresszus2020. October 15. 08:002020. October 17. 20:00
  Lettország, Baltikum (Európa)
  A Baltikumi Nemzetközi Aneszteziológiai Kongresszus, fő célja a tudás, az ötletek, az új kezelési stratégiák és a betegbiztonsági kérdések megvitatása. A beszélgetésekben fiatal orvosok és nagy hírnevű orvosok egyaránt részt vesznek, így keresve megoldásokat.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.