H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Németország

Változatos tájak, gyönyörű városok

Németország utazás, körutazás városlátogatás

Csodaszép német városok: irány Németország!

Hangulatos utcák, aktív kikapcsolódás

Csodaszép német városok: irány Németország!
Bundesrepublik Deutschland
"Ezer szállal kötődünk Németországhoz. Münchent behatóan ismerjük, láttuk a Neuschwanstein kastélyt, de végigjártunk már számos jelentős német várost. Frankfurt kozmopolita gazdasági központ, Regensburg és Nürnberg óvárosa lenyűgözött minket. Köln és Düsseldorf nyüzsgő iparvárosok. Heidelbergben végigjártuk a Filozófusok Útját. Láttuk, ahogy Passauban három folyó találkozik. Megkerestük a Grimm mesék hangulatát árasztó Fekete-erdőben, honnan ered a Duna. Fedezze fel Ön is velünk Németországot!" 
Hendrik Nikoletta, kolléganőnk 
Németország utazás, körutazás városlátogatás last minute olcsó akciós utak.
Berlin, Drezda, München és a többi csodaszép német város várja Önt egész évben.
  • InnoTrans Kiállítás
    27.2021. April
    InnoTrans Kiállítás2021. April 27. 09:002021. April 30. 21:00
    Berlin, Németország (Európa)
    Az InnoTrans a vezető nemzetközi közlekedési technológiai vásár, amely kétévente kerül megrendezésre Berlinben. Öt részre osztva: Vasúti technológia, Vasúti infrastruktúra, Tömegközlekedés, Belső terek és Az alagútépítés, az InnoTrans mind a 41 kiállítási csarnokot elfoglalja a Berlini Kiállítási Területen. Az InnoTrans Convention, az esemény legmagasabb szintű támogató programja kiegészíti a vásárt.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.