info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Malajzia körutazás

Ismerje meg Kuala Lumpurt vagy Langkawi szigetét!

Malajzia Kuala Lumpur körutazás last minute utak, olcsó akciós utazás

Ezen az oldalon 3 szálloda közül választhat.

Szűrők
Malajzia (vagy Malájzia, így is elfogadott) népszerű egzotikus úti cél a turisták körében. Talán nem is lehet dönteni, hogy az emberek kedvessége, a természeti látnivalók, vagy a kultúra ejti rabul igazán az embert. Fedezze fel a modern Kuala Lumpurt, vagy épp a csodás strandok egyikét!

Malajzia Kuala Lumpur

Malajzia fővárosa és egyben legnépesebb városa is, rohamosan  fejlődik, a modern épületek és látnivalók lenyűgözőek. A Petronas-ikertorony 452 méter magas, 2003-ig a világ legmagasabb épülete címet is viselte. További érdekes látnivalók még Kuala Lumpur városában: Nemzeti múzeum, Madár park, Masjid Negara főmecset, királyi palota.
 

Malajzia Langkawi sziget

A Langkawi sziget az ugyanígy elnevezett szigetcsoport legnagyobb szigete. Langkawi többek között az adómentességével vált népszerűvé, viszont természeti szépsége sem elhanyagolható. Még nincs tömegturizmus, a helyiek pedig nagyon kedvesek.
 

Malajzia Penang

Malajzia nyugati részén található sziget, ahol a gasztronómiáért és a finom ételekért rajongók elmerülhetnek a különböző éttermek kínálataiban! Langkawival ellentétben itt inkább a városi élet érvényesül, így ha nagyobb nyüzsgésre és érdekesebb éjszakai életre vágyunk, inkább ez a sziget ajánlott.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.