Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Grúzia körutazás

183 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Ahol Európa és Ázsia találkozik

Grúzia körutazás, körutak olcsó last minute utazás.

Ezen az oldalon 5 szálloda közül választhat.

Grúzia körutazás, körutak olcsó last minute utazás.
Ázsia és Európa találkozásánál, a Nagy-és Kis-Kaukázus ölelésében, nyugatról a Fekete-tenger által szegélyezve húzódik az egzotikus Grúzia országa, ahol a változatos vidékek és háromezer év kulturális öröksége különleges látnivalókat kínál. A fantasztikus és érintetlen hegyi tájak régi templomokat, tornyokat és ősi katedrálisokat rejtenek, a harsogó zöld völgyekben a világ legrégebbi szőlőtőkéi húzódnak, többezer méteres magasságba szökő hegyei és lágy dombjai a természetkedvelő utazók igazi paradicsoma.
Grúzia a világ második országa, ahol a kereszténység államvallás lett a IV. században, saját vallása –a grúz ortodox -, saját nyelve és saját abc-je egyedivé teszi a világ országainak sokaságában.

Tbiliszi, a főváros hangulatos utcácskái és régi fürdői, Mesztia vadregényes hegyvidéke és jellegzetes tornyai, Szvanétia eldugott kis falvai, Kazbegi csodálatos hegyi kolostora csak egy-egy szelete a gyönyörű látnivalók sokaságának. De nem csak a tájak és kulturális kincsek szépségei, a grúz emberek híres vendégszeretete és kedvessége is gondoskodik róla, hogy örökké szívükbe zárjuk Grúziát!

Grúzia tájainak felfedezése május közepétől július elejéig, valamint szeptember elejétől október közepéig a legideálisabb, ilyenkor általánosságban meleg az idő, sok napsütéssel. A Nagy-Kaukázusban való túrázásra július-szeptember között a legmegfelelőbb az idő.

Kiutazás előtt ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése!

1991-ig Grúzia egészségügyi rendszere a szovjet egészségügyi rendszer részét képezte, a Szovjetunió felbomlásával azonban a grúziai egészségügyi rendszer összeomlott és infrastruktúrája teljes mértékben elavult. A fővárosban és a nagyobb városokban van megfelelő magán orvosi ellátás, de rendkívül drága. A grúziai orvosok és kórházak gyakran előre kérik befizetni a gyógykezelés költségét. Tbilisziben sürgős esetekben a Medi- Club Georgia rendelőt célszerű felkeresni, melynek szolgáltatása drága, de a rendelő hivatalos számláját a magyar egészségbiztosító elfogadja.

Medi Club Georgia
22a, Tashkenti Street, 0160 Tbilisi
Tel: + 995 32 2251991
Fax: +995 32 2250911
E-mail: mcg@mediclubgeorgia.ge
www.mediclubgeorgia.ge
Sürgősségi ellátás: +995 599 251991; +995 599 581991
Gyógyszer vásárláskor ajánlott kiemelt figyelmet fordítani a készítmény szavatosságára!

Csapvíz fogyasztása nem javasolt, a boltokban kapható palackozott víz biztonságosnak tekinthető.

Az országban az A(H1N1) vírus előfordulásával és esetleges más fertőző betegségekkel kapcsolatban az alábbi honlapon tájékozódhatnak:
www.ncdc.ge/index.php?lang=eng
 • WinExpo Borkiállítás Grúzia
  05.2020. June
  WinExpo Borkiállítás Grúzia2020. June 05. 08:002020. June 07. 20:00
  Tbilisi, Grúzia (Ázsia)
  A WinExpo az egyetlen vásár Grúziában, amely a borra, a szeszes italokra és a kapcsolódó szolgáltatásokra összpontosít. Az esemény a tradicionális vásárt ötvözi egy átfogó rendezvény-programmal, amely a kereskedelmi rendezvénnyel párhuzamosan zajlik. A régió egyik legnagyobb ilyen jellegű vására a nemzeti és nemzetközi bor- és szeszes italok és más kapcsolódó termékek széles körét fogja bemutatni, valamint a borkészítést, boroktatást és szolgáltatásokat kínál a vásárlók számára a világ minden tájáról.
 • Bia Befektetési Fórum
  19.2020. June
  Bia Befektetési Fórum2020. June 19. 08:002020. June 21. 19:00
  Tbilisi, Grúzia (Ázsia)
  A Bia által szervezett „Grúzia Lehetőségek Földje” befektetési fórum célja az üzleti intelligencia biztosítása, amely a vezető döntéshozóknak mind Grúziában, mind a világ minden tájáról a kihívásokra való reagáláshoz szükséges. A BIA fórum célja, hogy megvitassa és kritikusan megvizsgálja a helyi gazdaság valamennyi fő aspektusát, javaslatot tegyen a gazdasági fejlődés ütemének felgyorsítására, valamint a Grúziában megvalósítandó állami és magánbefektetési projektek bemutatására.
 • Metanano Konferencia
  14.2020. September
  Metanano Konferencia2020. September 14. 10:002020. September 18. 20:00
  Tbilisi, Grúzia (Ázsia)
  A metaadatokkal és nanofotonikával foglalkozó nemzetközi konferencia lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy betekintést szerezzenek olyan témákban, mint például a plazmonika és nanofotonika, a kvantum fotonika, a fotonikus kristályok, a bionanofotonika, a nanoanyagok vagy éppen a nanotechnológia.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.