info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Grúzia körutazás

Ahol Európa és Ázsia találkozik

Grúzia körutazás, körutak olcsó last minute utazás.

Ezen az oldalon 7 szálloda közül választhat.

Szűrők
Grúzia körutazás, körutak olcsó last minute utazás.
Ázsia és Európa találkozásánál, a Nagy-és Kis-Kaukázus ölelésében, nyugatról a Fekete-tenger által szegélyezve húzódik az egzotikus Grúzia országa, ahol a változatos vidékek és háromezer év kulturális öröksége különleges látnivalókat kínál. A fantasztikus és érintetlen hegyi tájak régi templomokat, tornyokat és ősi katedrálisokat rejtenek, a harsogó zöld völgyekben a világ legrégebbi szőlőtőkéi húzódnak, többezer méteres magasságba szökő hegyei és lágy dombjai a természetkedvelő utazók igazi paradicsoma.
Grúzia a világ második országa, ahol a kereszténység államvallás lett a IV. században, saját vallása –a grúz ortodox -, saját nyelve és saját abc-je egyedivé teszi a világ országainak sokaságában.

Tbiliszi, a főváros hangulatos utcácskái és régi fürdői, Mesztia vadregényes hegyvidéke és jellegzetes tornyai, Szvanétia eldugott kis falvai, Kazbegi csodálatos hegyi kolostora csak egy-egy szelete a gyönyörű látnivalók sokaságának. De nem csak a tájak és kulturális kincsek szépségei, a grúz emberek híres vendégszeretete és kedvessége is gondoskodik róla, hogy örökké szívükbe zárjuk Grúziát!

Grúzia tájainak felfedezése május közepétől július elejéig, valamint szeptember elejétől október közepéig a legideálisabb, ilyenkor általánosságban meleg az idő, sok napsütéssel. A Nagy-Kaukázusban való túrázásra július-szeptember között a legmegfelelőbb az idő.

Kiutazás előtt ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése!

1991-ig Grúzia egészségügyi rendszere a szovjet egészségügyi rendszer részét képezte, a Szovjetunió felbomlásával azonban a grúziai egészségügyi rendszer összeomlott és infrastruktúrája teljes mértékben elavult. A fővárosban és a nagyobb városokban van megfelelő magán orvosi ellátás, de rendkívül drága. A grúziai orvosok és kórházak gyakran előre kérik befizetni a gyógykezelés költségét. Tbilisziben sürgős esetekben a Medi- Club Georgia rendelőt célszerű felkeresni, melynek szolgáltatása drága, de a rendelő hivatalos számláját a magyar egészségbiztosító elfogadja.

Medi Club Georgia
22a, Tashkenti Street, 0160 Tbilisi
Tel: + 995 32 2251991
Fax: +995 32 2250911
E-mail: mcg@mediclubgeorgia.ge
www.mediclubgeorgia.ge
Sürgősségi ellátás: +995 599 251991; +995 599 581991
Gyógyszer vásárláskor ajánlott kiemelt figyelmet fordítani a készítmény szavatosságára!

Csapvíz fogyasztása nem javasolt, a boltokban kapható palackozott víz biztonságosnak tekinthető.

Az országban az A(H1N1) vírus előfordulásával és esetleges más fertőző betegségekkel kapcsolatban az alábbi honlapon tájékozódhatnak:
www.ncdc.ge/index.php?lang=eng
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.