info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Párizs utazás

A divat és a romantika fővárosa

Párizs utazás last minute olcsó akciós árakon városlátogatás.

Ezen az oldalon 9 szálloda közül választhat.

Szűrők
Párizs megér egy misét, Párizs a fények városa, Párizs a divat fővárosa, Párizs a konyhaművészet hazája, Párizs a művészetek, kiállítások otthona... ezek nem csak szólamok, de ahhoz; hogy átérezzük a párizsi életmódot mindenképpen személyesen kell megtapasztalnunk. Ha Párizsban járunk, akkor érthetjük meg igazán, hogy a párizsi ember joggal büszke városára.

A visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít - az utazók 97 százaléka szeretne visszatérni felejthetetlen utazása után e számos látnivalóval rendelkező, leírhatatlan hangulatú városba) 
  • Légi Bemutató Párizs
    21.2021. June
    Légi Bemutató Párizs2021. June 21. 08:302021. June 27. 18:30
    Párizs, Franciaország (Európa)
    Egy kis történelem: Az első alkalomtól, vagyis 1909-től, a show már nemzetközi jelentőséggel bírt. A párizsi légi show számos technológiai újítás bemutatásához járult hozzá. A légi show a nemzetközi repülőgépipar és repülőgépipar kulcsfontosságú eseménye a világpiacon. Csak néhány napig lesz elérhető a hétköznapi emberek számára, az esemény többi napja pedig a szakembereké.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.