info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Dél-Afrika körutazás

Fedezze fel a csodálatos Dél-Afrikát!

Dél-Afrika körutazás akciós last minute üdülés olcsó utazás körutazás.

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Szűrők
Dél-Afrika egzotikus tájait legjobban egy körutazáson ismerheti meg igazán! A Dél-afrikai Köztársaság az afrikai kontinens déli részén helyezkedik el, fővárosa Fokváros. Afrikát sokan az izgalmas szafarik, a sivatagok, oázisok miatt látogatják, vagy éppen a sokszínű kultúra iránt érdeklődőket is lenyűgözi a kontinens.

Dél-Afrika Pilanesberg Nemzeti Park

A Nemzeti Park területén maláriamentes környezetben élvezhetjük az izgalmas megfigyeléseket! A park területén kiépített útvonalon, 200 kilométer hosszan autóval haladva ismerhetjük meg a több, mint 7 ezer állatfajt.
 

Dél-Afrika Kruger Nemzeti Park

A Kruger Nemzeti park az egyik legnagyobb természetvédelmi terület, kilenc bejárattal rendelkezik. A parkot Paul Kruger hozta létre, hogy megvédje az egyre csökkenő populációt, és ellenőrizhetővé tegye a vadászatot. A parkban ajánlatos több napot is eltölteni, hogy garantáltan megfigyelhessük a nagyobb vadakat is.
 

Dél-Afrika Fokváros

Fokváros a Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa, a második legtöbb lakossal rendelkező város. Főbb látványosságai közé tartozik az Asztal-hegy (Table-hegy), amely egy fennsíkkal rendelkező hegy, a Kirstenbosch Botanikus Kert, vagy ha Fokvárosban járunk, semmiképpen se hagyjuk ki a csodás fokvárosi strandokat!
 

Dél-Afrika Johannesburg

A Dél-afrikai Köztársaság legnépesebb és leggazdagabb városa. 1886-ban aranyra bukkantak a területén, így beindult az arany után való kutatás.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.