Last minute utak Maldív-szigetek. Egzotikus last minute utazás.

Maldív-szigetek last minute nyaralás

Ön is régóta vágyik egy egzotikus last minute utazás élményére a Maldív-szigeteken? Váltsa valóra álmát most last minute áron, a legjobb minőségben! Paradicsomi környezet, a tenger fölé lógó pálmafák és exkluzív szállodák kényeztetik Önt és párt egy last minute nyaralás során a Maldív-szigeteken. Irány a Maldív-szigetek!

Malé rendelkezik repülőtérrel is, melyen keresztül Srí Lankával és Indiával tartja a kapcsolatot. A város izgalmas és forgatagos. Műemlék épülete kevés van, de - muszlim lakosság révén - annál több a mecset és a minaret. Ez az épületek jellegén is nyomot hagy, megjelenésben arab hatásúak. Az épületek közül a leglátványosabb gazdag díszítéseivel az egykori szultáni palota az úgynevezett Péntek mecset.

A Maldív szigetek ajánlhatók mindenkinek, aki ki akarja kapcsolni magát egy időre a nyüzsgésből és a pörgő életmódból. Itt szinte csak pihenni lehet, az aktív pihenés is a tengerparti sportok világára korlátozóik. A nagy nyugalom hosszú időre tudja feltölteni a nyaralót energiával, ha a nyaralás befejeztével vissza kell térnie a hétköznapokhoz.

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Adja meg e-mail címét és üzenetét!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.