Kenya Körút - Szimba Szafari

Kedvencekhez

Legjobb utazás ajánlat

  • Utazás napja:
  • Indulási hely:
  • Ellátás:
  • Szoba:
  • Részvételi díj: 0 -tól
Sajnos 2 főre nincs szoba!
Utazás módja
Indulási hely
Éjszakák
Ellátás
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!
Kérjük várjon amíg a diagramm megjelenik!

Kenya Szimba Oroszlán Szafari
kenyai last minute olcsó akciós körutazás körút

Utazás leírása

Időtartam
9 nap /7 éj, 11 nap/9 éj, 12 nap/10 éj, 13 nap/11 éj vagy 14 nap/12 éj turnustól függően - 3 napos szafari összekötve Malindi tengerparti nyaralással.
Útvonal
Budapest - Prága - (Hurghada) - Mombasa - Watamu - Tsavo Nemzeti Park - Amboseli Nemzeti Park - Tsavo East Nemzeti Park - Watamu - Mombasa - (Hurghada) - Prága - Budapest.
Minimum létszám
6 fő.

Program

1. nap: Budapest - Prága - Mombasa
Indulás Budapestről Prágába egyénileg autóval vagy menetrend szerinti repülőjárattal, Prágából Mombasába közvetlen charter járattal és egy technikai leszállással Egyiptomban. Megérkezés, majd transzfer Malindibe, szállás a tengerparti 4*-os Coral Key szállodában, all inclusive ellátással.
2-3. nap: Malindi
Szabad program és pihenés a szállodában.
4. nap: Tsavo Nemzeti Park
Korai indulás a szállodából a Tsavo Nemzeti Parkba, amely Kenya legelső és egyben legnagyobb állatrezervátuma. 1984-ben alapították, területe mintegy 22 ezer km2. Tsavo nemzetközileg is ismert óriási, vörös elefántjairól, melyeknek bőrét feltételezhetően a nemzeti park homokja színezi vörösre. Délben megérkezés a szálláshelyre, egy lodge-ba, ebéd. A délutáni órákban a park megtekintése következik, ahol a több, mint 400 őshonos madárfaj mellett megcsodálhatják a híres elefántcsordákat, oroszlánokat, bivalyokat, vízilovakat, zsiráfokat és zebrákat. Az esti órákban visszatérés a szálláshelyre, majd vacsora.
5. nap: Amboseli Nemzeti Park
A kora reggeli órákban indulás a vadállatok pirkadatkor való megtekintésére. Visszatérés a szállásra, reggeli, majd indulás az Amboseli Nemzeti Parkba. Az Amboseli északnyugatra fekszik a Kilimandzsárótól, Tanzánia határánál. A park területe 392 km2, a rezervátumot nyílt fennsíkok, akácerdők és polipfák alkotják. Az Amboseli legnagyobb attrakciója a hatalmas elefántcsorda, amelyet Afrika legmagasabb hegycsúcsa, a Kilimandzsáró lábánál csodálhatnak meg. Megérkezés a szállásra, ebéd és elszállásolás. Ebéd után szafari, vadlessel. Este visszatérés a szállásra, vacsora.
6. nap: Ngutuni rezervátum
Pirkadatkor indulás a vadlesre, majd visszatérés a szállásra, reggeli. Délelőtt indulás a Ngutuni rezervátumba ahol délután ismét szafari. Este visszatérés Malindibe, a 4*-os szállodába.
7-8., 7-10., 7-11. vagy 7-12. nap: Malindi
Szabad program és pihenés a szállodában.
9-10., 11-12., 12-13. vagy 13-14. nap: Mombasa - Prága -Budapest
A nap folyamán szabad program, majd transzfer a repülőtérre és indulás vissza Prágába, majd onnan egyénileg Budapestre.

Az utazási iroda a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében.

Az ár tartalmazza

- Repülőjegy Prága - (Hurghada) - Mombasa - (Hurghada) - Prága útvonalon,
- szárazföldi transzferek a körút során, 6 fős, szafarira átalakított minibuszokban,
- 2 éjszaka szállás lodge-ban teljes ellátással,
- további éjszakák turnus alapján a 4*-os Coral Key szállodában all inclusive ellátással,
- belépők a nemzeti parkba,
- helyi, angolul beszélő idegenvezető,
- helyi üdülési díjak, ÁFA és illetékek.

Külön fizetendő

- Menetrend szerinti repülőjegy Budapest - Prága - Budapest útvonalon + illeték,
- repülőtéri illeték: 59.900,-Ft/fő,
- vízumdíj megérkezéskor a repülőtéren fizetendő: 50,- USD vagy 40,- EUR/fő,
- BBP biztosítás,
- sztornóbiztosítás: a részvételi díj 1,2 %-a,
- fakultatív kirándulások árai - a helyszínen fizetendő.

Fontos információk

Az oda- és visszaúton a repülőgép technikai leszállást tesz Egyiptomban.
A fent említett körutat ajánljuk, akik szeretik a trópusi és szavanna környezetet.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyi szokásokhoz és körülményekhez alkalmazkodni kell. A vidék egyes területein a civilizáció nem túl fejlett, az áramszolgáltatás helyenként kiszámíthatatlan.
A transzferek szervezése az időjárás függvényében változhat. A túra egyes területein nincs modern kórház, bank vagy pénzváltó. A szállások egyszerűek, általában melegvízes zuhanyzóval, ventilátorral ellátva. Az ellátás általában menü alapján, az italokat nem tartalmazza.
A poggyász maximum 10 kg/fő lehet, a maradékot a Watamu szálláshelyen lehet elhelyezni. Pénz, ékszerek és egyéb értékek biztosítására nincs lehetőség. Ajánlatos csomagolni a túrára kalapot, kényelmes cipőt, szandált, esőkabátot, dzsekifélét, törölközőt, napkrémet, szúnyogriasztót és gyógyszereket.

Utazás

Az utazás Prágából indul, ami tökéletes, hiszen így fel tudja fedezni Prágát is. Prága egész évben gyönyörű, a város nevezetességei akár egy nap alatt végigjárhatók, ráadásul a költségeket alig növeli a prágai városnézés. Íme hasznos tippjeink pont erre a célra egyik kollégánktól, aki egy évet élt Prágában: Prágai induláshoz hasznos tippek.
A szállodához nem tartozik térkép!
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.