info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Seychelle-szigetek utazás Constance Ephelia Resort last minute utak, nyaralás üdülés

Seychelle-szigetek utazás Constance Ephelia Resort leírás feltöltés alatt áll
Aktuális beutazási szabályok Seychelle-szigetek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?seychelle-szigetek
A Seychelle-szigetekre történő beutazásoz egy darab negatív PCR teszt szükséges (72 óránál nem későbbi indulástól számítva) személyenként jelenlegi szabályok szerint. A PCR tesztnek a dokumentációjának angol nyelven kell lennie, tartalmaznia kell a labor nevét, elérhetőségét, a teszt típusát, teszt idejét, eredményét, a labornak, valamint az utazó útlevél szerinti nevét és útlevélszámát is. Illetve egy online egészségügyi regisztrációt kell majd csinálni indulás előtt 72 órán belül (legkésőbb 24 órával indulás előtt) a következő weboldalon: https://seychelles.govtas.com/
Ide fel kell majd online tölteni a teszt eredményét is. Ezt mi elkészítjük, viszont az Utasok legyenek kedvesek átküldi hozzá minden szükséges dokumentumot (útlevél, PCR teszt eredmény, BBP biztosítási kötvény). Az Emirates és Turkish Airlines egyenlőre nem kér külön tesztet a járataira. De ez bármikor változhat. Amennyiben erről lesz új információnk, jelezzük.
Hazautazáskor  Magyarországra pedig jelen pillanatban 10 napos hatósági karantén van érvényben Magyarországon (mely személyenként két darab negatív PCR teszttel lerövidíthető) illetve hazautazáskor érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek (és a vele együtt utazó, felügyelete alá tartozó, 18 évet be nem töltött személyek) már nem kell hatósági karanténba menni hazaérkezést követően a pár hónappal ezelőtti szabálymódosítás értelmében jelenleg.
Colonnade Atlasz útlemondási biztosítása alap esetben 15% önrészes, de ha az Utasok a foglalással egy időben kötnek nálunk BBP biztosítást is, akkor önrész nélkülivé válik. A repülős utazásokhoz mi a Prémium vagy a Privilég módozatot szoktuk ajánlani.
Seychelle-szigeteken a maszkhasználat kötelező még a szállodán kívül (és a szálloda bizonyos részein is lehet használni kell) és a megfelelő távolságtartás. A tömegközlekedést a turisták nem használhatják továbbra sem. Remélem valamelyik ajánlat elnyeri a tetszésetek.

Helyi besorolása 5*
Utazási iroda hazai besorolása 5*

Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek utazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.