info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

 1. Módosítom
 2. éjszaka
  Módosítom
 3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Portugália - 2018. Április last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Szállás leírása

Helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.

Ezerarcú Portugália - csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Lisszabon – Sesimbra - Sintra - Cabo da Roca - Óbidos – Nazaré – Batalha – Fatima – Portó/Ofir – Braga – Ponte de Lima – Viana do Castelo - Coimbra – Estoril – Lisszabon
Időpont: 2018. április 29. – május 6.

A gyönyörű Portugália egész évben tárt karokkal várja az utazókat, hiszen szerencsés éghajlatának köszönhetően itt mindig kellemes az idő! Mégis, talán a tavasz az egyik legszebb évszak, amikor virágba borul a természet, egyre hosszabbak a nappalok és jól esik a simogató mediterrán napsütés a hideg tél után. Népszerű körutazásunk áprilisban két tengerparti városkában is megpihen: Estoril mellett a Lisszabon közeli, bájos Sesimbra egyik mesés tengerre néző szállodájában van az elhelyezés a körutazás elején!
Ne maradjon le Lisszabon, Portó, Fatima, Comibra és megannyi város és táj szépségeiről! Töltse a május elsejei hosszú hétvégét is a csodálatos Portugáliában!
Portugália körutazás - 1. nap
Utazás menetrend szerinti repülőjárattal Lisszabonba a kora reggeli órákban. Megérkezést követően félnapos városnézés a portugál fővárosban: a középkori Szent György vára és a híres Alfama negyed, a Szent-Jeromos kolostor (a kerengőbe a belépő a helyszínen fizetendő) és a Belém-torony (kívülről) megtekintése szerepel a programban. Rövid szabadidő Lisszabonban, majd utazás a tengerparti Sesimbrába, a szállás elfoglalása.
Portugália körutazás - 2. nap
Reggelit követően a hangulatos Sintra városába vezet az út, ahol rövid séta és a XVI. századi Királyi Palota megtekintése szerepel a programban. Továbbutazás autóbusszal a festői szépségű Cabo da Rocá-hoz, Európa legnyugatibb pontjához. A tengerbe nyúló sziklaszirtről lenyűgöző látvány tárul a kéklő óceánra. Délután utazás Sesimbrába, útközben rövid megálló Lisszabonban. Szállás Sesimbrában.
Portugália körutazás - 3. nap
Elutazás autóbusszal Óbidosba, a hangulatos, dombtetőre épült, falakkal védett kis faluba, amelyet hófehér házai tesznek jellegzetessé. Továbbutazás Nazarébe, a bájos halászfaluba, ahol rövid szabadidő után továbbutazás Fatimába. a világhírű búcsújáróhelyre. Szállás Fatimában.
Portugália körutazás - 4. nap
Reggelit követően utazás Portóba, mely az ország egyik legkülönlegesebb hangulatú városa borospincéivel, a Ribeira-negyed színes cserepes házaival és az Eiffel tervezte kétszintes híddal. A városnézést követően látogatás egy borospincében, borkóstolóval. Szállás Ofirban.
Portugália körutazás - 5. nap
Elutazás Bragába, amelyet számos temploma miatt a „portugál Rómának" is neveznek. A történelmi városrész megtekintése a Jó Jézus búcsújáró templommal, amely egy magas hegyen emelkedik. Továbbutazás Ponte de Limába, a zöld bor városába, majd a XVI. századi Viana de Castelo városka érintésével visszautazás Portóba. Szállás Ofirban.
Portugália körutazás - 6. nap
Reggeli után utazás Coimbrába, Európa egyik legrégibb egyetemi városába, amely a XII. században az ország és királyság központja volt. Városnézés keretében a Katedrális és a híres egyetemi könyvtár megtekintése. Továbbutazás a lisszaboni tengerpartra. Útközben a Világörökség részét képező kolostor megtekintése Batalhában. A kolostor Portugália egyik építészeti remeke, kápolnájában van eltemetve Tengerész Henrik, a híres felfedező. A kora esti órákban megérkezés Estorilba, a szállás elfoglalása.
Portugália körutazás - 7. nap
Egész nap szabad program, üdülés a tengerparton reggelis ellátással.
Portugália körutazás - 8. nap
Kora reggel transzfer a lisszaboni repülőtérre, visszautazás Budapestre.
Minimum létszám 20 fő.

Az ár tartalmazza

 • utazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapest – Lisszabon – Budapest útvonalon, turista osztályon
 • a körutazás alatt utazás légkondicionált autóbusszal
 • 7 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • a felsorolt programok belépők nélkül
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

 • illetékek
 • félpanzió (7 vacsora) felára
 • belépőjegyek felára  

Portugália, Portugál körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.