info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Utazás időtartama: 9 nap/8 éjszaka
UTazás: odaútban légkondicionált autóbusszal, visszaútban közvetlen charter járattal Budapestre
Elhelyezés/ellátás: 1 éjszaka Paralian apartmanban, reggelivel, 1 éjszaka Kalambakában 3* szállodában, félpanzióval, 6 éjszaka Korfu szigetén apartmanban, önellátással

1. nap
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban autóbusszal Kecskemét és Szeged érintésével (folyamatos utazás pihenőkkel) Katerini-Paralia üdülőhelyre. Késő este, az érkezést követően a szállások elfoglalása, pihenés, szabadidő.
2. nap
Reggeli után kirándulás az Olympos lábánál elhelyezkedő Dionba, a fontos régészeti lelőhelyre. Ezt követően továbbutazunk Kalambakába, ahol a sziklákra épített Meteora kolostorokat tekinthetjük meg. Vacsora és szállás Kalambakában 3* hotelben.
3. nap
Reggeli után továbbutazunk a Dodoniba, ahol a régészeti lelőhelyet tekintjük meg (Metsovo és Ioannina érintésével). Az esti órákban áthajózunk (menetrendtől függően Igoumenitsaból komppal) Korfu szigetére. Késő este a szállások elfoglalása.
4. nap
Pihenés, fürdőzés.
5. nap:
Egész napos kirándulás a sziget legcsodálatosabb helyeire. Első állomásunk a Sissi kastély. A kert és a múzeum megtekintése után kóstolóval egybekötött látogatást teszünk egy Koumkouát likőrgyár bemutatótermében. Ezt követően utunkat Paleokasztritsza felé vesszük, ahol másfél órás szabadidő keretében lehetőség nyí- lik ebédelni (az ebédet az ár nem tartalmazza), és fakultatív motorcsónakozásra a csodálatos öblökben, barlangokban. Ezután látogatást teszünk egy férfi szerzetesmonostorban, utolsó állomásunk, pedig a Bella Viszta kilátó, ahonnan Európa egyik legcsodálatosabb panorámája tárul elénk.
6?8. nap
között pihenés, fürdőzés. Fakultatív programlehetőségek helyszíni fizetéssel: hajókirándulás barbeque-val, hajókirándulás Albániába, görög est.
9. nap
Hazautazás, az Ibusz közvetlen korfui charter járatával menetrendtől függően.
Görögország, Görög körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.