Kefalonia utazás Olymposz - Kefalónia

Utazás azonosító:22548

Legolcsóbb utazás ajánlat

Sajnos nincs ajánlat!
Utazás módja
Indulási hely
Éjszakák
Ellátás
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!

Görögország Kefalonia utazás Kefalonia Olymposz - Kefalónia last minute utazás olcsó üdülés nyaralás utak.

Program

1. nap
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban autóbusszal, Kecskemét és Szeged érintésével (folyamatos utazás rövid pihenőkkel) Katerini-Paralia üdülőhelyre. Késő este, az érkezést követően a szállások elfoglalása, szabadidő.
2. nap
Reggeli után kirándulás az Olympos lábánál elhelyezkedő Dionba, mely a hellenisztikus kultúra jelentős régészeti lelőhelye. Megcsodálhatjuk az ókori épületek maradványait és számos régészeti leletet. Ezt követően továbbutazunk Kalambakába, ahol a sziklákra épített Meteóra kolostorokat tekinthetjük meg. Vacsora és szállás Kalambakában.
3. nap
Reggeli után továbbutazunk Delphibe, ahol a régészeti területet és múzeumot tekintjük meg. A korinthosi-öböl legkeskenyebb részénél, Rio-Antirionál, Európa leghosszabb függőhídján átkelve  érkezünk a Peloponnészosz félszigetre. Az esti órákban áthajózunk (menetrendtől függően Patrasból vagy Kiliniből komppal) Kefalonia szigetére. Késő este a szállások elfoglalása.
4. nap 
Pihenés, fürdőzés.
5. nap
Egész napos, buszos szigettúra keretében felfedezhetjük a sziget természeti szépségeit, kolostorait, megismerhetjük történelmét, vallási és kulturális sajátosságait.
6-8. nap
Pihenés, fürdőzés. Választható fakultatív programlehetőségek: hajókirándulás Fiskardoba, hajókirándulás BBQ-val, Ithaka - Odüsszeusz szigete.
9. nap
Hazautazás, az IBUSZ közvetlen kefaloniai charterjáratával menetrendtől függően.

A IX. 29.-i dátumon a program fordított sorrendben valósul meg, repülővel oda, autóbusszal vissza.

Éves átlaghőmérséklet

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.