info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Egyiptom Egyiptom Hatsepsut Hajóút 5* last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Last minute, akciós utazás leírása

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben negatív PCR teszttel lépnek be Egyiptomba Nílusi hajóút programon való részvétel esetén nincs lehetőség a teszt helyszíni elvégeztetésére, mivel a program szerkezete nem teszi lehetővé, hogy a kint készíttetett teszt eredményét megvárja a csoport. A teszt eredményére hivatalosan 24-48 órát kell várni a hotelben ahova érkeznek, viszont a hajóút programja szerint már második nap kora reggel elhagyják a hotelt.

8 nap / 7 éjszaka.
Minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.
Hurghada - Asszuán - Luxor - Hurghada
3 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással), 4 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (5*) all inclusive ellátással.

Program

1. nap

Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap

Korán reggel indulás Marsa Alamon keresztül Asszuán felé. Megérkezés után a hajókabinok elfoglalása, majd ebéd a hajón. Ebéd után a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Fakultaív programlehetőség Núbiai falu meglátogatása (külön fizetendő: 30 EUR/felnőtt, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 15 EUR/fő). Vacsora és szállás a hajón.

3. nap

Reggel fakultatív program lehetőségek: Abu Simbel, az UNESCO világörökségként számontartott II. Ramszesz sziklatemplomainak meglátogatása (külön fizetendő: 100 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50 EUR/fő), a Nagy Gát megtekintése - (külön fizetendő: 20 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 10 EUR/fő). A fakultatív program után hajózás Kom Ombo felé, ebéd a hajón. Délután Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Edfuba. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Korán reggel az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Visszaérkezés a hajóra, reggeli. Hajózás Luxor-ba, a délutáni érkezést követően a Luxori tomplom megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

A Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye (3 sír megtekintése. Tutankhamon sírjának megtekintése igény esetén külön fizetendő, kb. 350,- LE vagy 23,- USD -változhat), Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, ebéd a hajón, majd a Karnaki templom megtekintése után transzfer Hurghada / Safaga / El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.

6. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

7. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

8. nap

Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajóra beszállás Luxor helyett Esna-ban lesz, a vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

Repülőjegy és repülőtéri illeték árát oda-vissza Budapest - Hurghada - Budapest közvetlen charterjárattal, buszos transzferek a körút folyamán program szerint, 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 3 éjszaka Hurghada / Safaga / El Gouna (5*) all inclusive ellátással, a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat), a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított).

Külön fizetendő

Vízumdíj: 12.900,- Ft/fő, útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, borravaló a hajóút során kb 25 EUR/fő a helyszínen fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen.

További információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik.
1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára.
Felhívjuk tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén az utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.
A hajóút program igény esetén nyaralási napokkal kombinálható!
Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

Helyi besorolása 5*
Utazási iroda hazai besorolása 5*

Egyiptom, Nílusi hajóutak utazás

Éves átlaghőmérséklet

Időjárás a mai napon és 6 napos előrejelzés

Egyiptom, Nílusi hajóutak utazás
2022.10.02 - 2022.10.08

Vasárnap

szórványos felhőzet

16°C

éjszaka: 6°C

északnyugati szél 0.9 km/h

páratartalom: 48%

Víz hőmérséklet

26°C

Hétfő

borús égbolt

14°C

éjszaka: 8°C

nyugat-északnyugati szél 0.6 km/h

páratartalom: 56%

Víz hőmérséklet

26°C

Kedd

erős felhőzet

12°C

éjszaka: 3°C

dél-délkeleti szél 1.3 km/h

páratartalom: 53%

Víz hőmérséklet

26°C

Szerda

borús égbolt

12°C

éjszaka: 7°C

kelet-északkeleti szél 0.7 km/h

páratartalom: 51%

Víz hőmérséklet

26°C

Csütörtök

enyhe eső

11°C

éjszaka: 12°C

észak-északkeleti szél 0.6 km/h

páratartalom: 82%

Víz hőmérséklet

26°C

Péntek

közepes eső

14°C

éjszaka: 7°C

észak-északnyugati szél 1.4 km/h

páratartalom: 92%

Víz hőmérséklet

26°C

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.