info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/galeria/sajat/2021/z-2020-4-napos-varoslatogatas-romaban-hotel-olaszorszag-91.jpg

4 napos utazás Rómába - 4* Hotelben, last minute utak, olcsó akciós utazás városlátogatás

Bevezető

Fedezze fel az "Örök Várost" egyéni városlátogató programunk keretén belül saját tempójában! Az európai kultúra bölcsőjének is nevezett város egész évben remek úti cél, megszámlálhatatlan látnivalóval és műemlékkel várja az utazókat. Egyéni városlátogató programunk tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható, igény esetén a helyszínen reptéri transzfert is biztosítunk.Utazás, körutazás, városlátogatás, hétvége: Róma az egyik legjobb úti cél!

Az utazás programja

Javasolt látnivalók az egyéni városlátogatás során:

1. nap - Budapest/Bécs, Róma

Elutazás menetrend függvényében Rómába. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a Colosseum és a Forum Romanum felkeresését.

2. nap - Róma

Reggeli után érdemes a napot a Vatikánban kezdeni és felkeresni a Vatikáni Múzeumot a kihagyhatatlan Sixtusi kápolnával, valamint a Szent Péter teret a Bazilikával együtt. Délután kellemes sétát tehetünk a Piazza Navona - Spanyol lépcső - Trevi kút útvonalon.

3. nap - Róma

Reggeli után sétálhatunk Róma utánozhatatlan hangulatos kis utcácskáin, felfedezhetjük az eldugott kis tereket, vagy kirándulhatunk Róma környékére és felkereshetjük Tivolit a Hadrianus villával valamint a Villa d Este-vel.

4. nap - Róma, Budapest/Bécs

Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti járattal.

A városlátogatás programja tetszőleges indulással és időtartamra foglalható!

Étkezés

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz (kontinentális reggeli).

Figyelem:

Alapár tartalmazza:

A repülőjegyet repülőtéri illetékkel a Wizzair vagy Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő Budapest-Róma-Budapest járataira, a szállást standard kétágyas szobákban kontinentális reggelis ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt.

Alapár nem tartalmazza:

Az útlemondási biztosítást, a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és a kötelező helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót.
Igény szerint rendelhető:
  • 1 db 20 kg-os feladható poggyász elsőbbségi beszállással, ingyenes ülőhely választással: 19.000,- Ft/fő
  • Privát transzfer : 21.900,- Ft/fő
Részletek lejjebb.

Ár alszöveg:

4 nap / 3 éj

Helyszíni költségek leírása:

Üdülőhelyi díj: 2*/3* kategóriában 4 EUR/fő/éj; 4* esetén 6 EUR/fő/éj és utazási dokumentumok nyomtatása: kb. 1-2 EUR.

Előleg:

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Az utazás megkezdése előtti 30 napon belüli foglalás esetén a teljes összeg fizetendő.

Egyéb részletek

Kiutazás:

A repülőjegyek a jegykiállítás után a légitársaság feltételei szerint módosíthatók, a repülőjegy, repülőtéri illeték valamint a felár ellenében kérhető szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK WIZZAIR (Róma/Fiumicino) JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!
A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.
A Wizzair poggyásszabályzatának megfelelően díjmentesen személyenként egy darab max 40x30x20 cm-es kézipoggyász vihető fel a fedélzetre. (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el).
Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
Feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!
A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében kérhető.

Igény szerint rendelhető:
  • 1 db 20 kg-os poggyász elsőbbségi beszállással, ingyenes ülőhely választással: 19.000,- Ft/fő
  • Privát transzfer : 21.900,- Ft/fő
A Wizzair légitársaság üzleti szabályzatát a Wizzair oldalán olvashatja.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK RYANAIR (Róma/Ciampino) JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 24 órával, illetve 1 munkanappal lehetséges! A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 24 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 24 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.
A Ryanair poggyász szabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű (max. 10 kg súlyú) kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében kérhető. A Ryanair légitársaság üzleti szabályzatát az ő weblapjukon olvashatja.

Hossz:

4 nap / 3 éj
Olaszország, Róma utazás

4 napos utazás Rómába - 4* Hotelben térképe

Olaszország, Róma utazás

Éves átlaghőmérséklet

Időjárás a mai napon és 6 napos előrejelzés

Olaszország, Róma utazás
2023.12.01 - 2023.12.07

Péntek

közepes eső

13°C

éjszaka: 14°C

délkeleti szél 1.3 km/h

páratartalom: 94%

Víz hőmérséklet

17°C

Szombat

heves intenzitású eső

17°C

éjszaka: 17°C

dél-délkeleti szél 1.1 km/h

páratartalom: 92%

Víz hőmérséklet

17°C

Vasárnap

enyhe eső

17°C

éjszaka: 11°C

nyugat-délnyugati szél 1.2 km/h

páratartalom: 85%

Víz hőmérséklet

17°C

Hétfő

borús égbolt

14°C

éjszaka: 7°C

nyugati szél 1.4 km/h

páratartalom: 41%

Víz hőmérséklet

17°C

Kedd

borús égbolt

14°C

éjszaka: 7°C

nyugati szél 1 km/h

páratartalom: 40%

Víz hőmérséklet

17°C

Szerda

kevés felhő

10°C

éjszaka: 3°C

északi szél 1.4 km/h

páratartalom: 49%

Víz hőmérséklet

17°C

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.