info@divehardtours.com H-P 10:00-16:00 +36 1 785 8492

Horvátország Vodice utazás előfoglalás, first minute utazás

Horvátország Vodice utazás előfoglalás, first minute utazás.

Vodice Horvátország egy nagyon népszerű turistaparadicsoma. Magyarország irányából könnyen elérhető. Az utolsó pár kilométert leszámítva, egész végig autópályán utazhatunk. Budapest távolsága 680, míg a letenyei határátkelő 450 km-re van innen. Vodice az egész környék idegenforgalmi központja. Rengeteg jól kiépített strand, étterem, bár, bulihely van itt és szintén sok-sok kirándulóhajó várakozik, hogy valamelyik szigetecske felé elinduljon. Minden Vodice nyaralás az életről, fürdésről és kirándulásról szól. Természetesen ha kedvünk van, akár három napig egyfolytában kint lehetünk a tengerparton is. Vodice Rád is vár! Fedezd fel velünk a várost és kezd el megszervezni a nyaralásod most!
Sokszor, amikor tengerparton szeretnénk nyaralni, szép légi felvételeket mutogatnak és egy-két szép virágos utcarészletet. Mind e közben erősködik az értékesítő, hogy ezek alapján kell eldönteni, itt szeretnénk-e nyaralni, vagy adja el inkább a következő utasnak? Szó, mi szó Vodicéről is nagyon szép légi felvételeket lehet készíteni és számos virágos, színes hely van, ahol nagyon impozáns és meggyőző városképeket lehet készíteni. Viszont Vodice.. Vodice vissza is adja mindazt amit róla mutogatnak..
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.