info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

First minute akciós horvátországi Punat utazás, előfoglalási akció

First minute akciós horvátországi Punat utazás, előfoglalási akció.

Punatban található egy Pila nevű kemping is, amelynek saját, betonplatós strandja van. Általában jellemző, hogy inkább a környékbeli településeken szoktak megszállni a nyaralók, és Punatot csak útba ejtik egy-egy kirándulás alkalmával. Főleg az óriási kikötője miatt vonzza a hajóval rendelkezőket. Tengerpart A város központinak számító, kellemes környezetű szabad strandja részben lebetonozott, részben kavicsos. Létrán lehet leereszkedni a vízbe. Mivel elég sekély a víz, ez a strand is jó lehet gyerekeknek. Innen egy kilométer távolságban találjuk az első jobb kavicsos strandot. Ez a kavicsos strand tán jobb, mint a betonozott, mert szebb a víz, tisztább és jobban is néz ki. Ez a strand is jó a gyerekeknek, mert itt is sekély a víz. Ezeken kívül viszonylag nem messze találunk homokos strandokat is a szigeten.
Valamennyi itteni strand vonatkozásában ajánlott fürdőszandált vinni, mert a víz kavicsos és kellemetlen rajta mezítláb gyalogolni. A parton közlekedik egy liliputi elektromos kisvasút, amit igénybe lehet venni a strandokra közlekedéshez. A kikötőnél nem lehet fürödni a hajók miatt.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.