info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Portugália körutazás. Körutazás Lisszabontól Porto-ig: Vibráló Városok, Zarándokhelyek

Portugál körutazás tervezett programja

1. NAP Repülés Portugáliába
Repülés Budapestről Lisszabonba átszállással. Idegenvezetőnk várja Önt, transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén négycsillagos hotelben.

2. NAP Lisszabon városnézés
Félnapos Lisszabon városnézésre hívjuk meg. A Castelo São Jorge (Szent György-vár) a város feletti dombról elképesztő kilátással kedveskedik az ide látogatóknak (kívülről tekintjük meg). Ezt követően az Alfamán, Lisszabon legrégebbi negyedén sétálunk át. Miután elértük a Praca de Comercio-t, busszal a Belém-negyed felé indulunk. A Szent Jeromos kolostor a mánuel sílusjegyeket viseli magán (belépti díj az árban). A Belém-torony történelmi idők tanúja volt: itt szálltak hajóra a világ meghódítására készülő felfedezők (belépődíjat az ár tartalmazza). A Felfedezések emlékműve az ismeretlen tájak meghódításának korszaka előtt tiszteleg. A Rossio-teret népszerű találkozóhelyként jegyzik. Szabadidő. Szállás Lisszabon környékén.

3. NAP Estoril – Sintra – Fatima régió
A hotelből való kijelentkezést követően egész napos kirándulásra indulunk. Estorilban római villák és kis erődök maradványai idézik fel a múltat. Sintra (UNESCO-Világörökség) a portugál királyok szemet gyönyörködtető nyaralóhelye. Az itteni paloták szépsége vonzza a turistákat a világ minden részéről. Lehetőség a Pena Palota felkeresésére, melyet a portugál Neuschwanstein-ként is emlegetnek. Buszunkkal Fatima régió festői tájain suhanunk végig. Szállás Fatima régió.

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Fatima –Nazare – Batalha
Szabadidő vagy fakultatív: Fatima, Nazare, Batalha. Fatima a katolikus hívők egyik legjelentősebb zarándokhelye. A legenda szerint Szűz Mária jelent meg itt három pásztorgyereknek. Az ebédszü- netet követően Batalha vár ránk. A Győzelmes Szűz Mária kolostor- és templom (UNESCO-Világörökség) emelkedett hangulatával érinti meg lelkünket (belépő az árban). Következő állomásunk Nazare. A történelmi központban található a Largo de Nossa Senhora da Nazaré-tér, egy korábbi királyi palota, a Nossa Senhora da Nazaré-templom (a belépti díjat az ár nem tartalmazza), a Szűz Mária-szoborral. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Coimbra – Porto-régió
Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd Coimbra felé indulunk. Itt a római időkről árulkodnak a vízvezeték maradványai, és a cryptoporticus (részben föld alatti folyosórendszer). Az egyetemet 1290-ben alapították (belépti díjat az ár nem tartalmazza). Egy domb tetejéről, az óvárosból tekint le a tájra. Barokk óra- és harangtornya, 300.000 kötettel büszkélkedő könyvtára, a Szent Mihály-kápolna sok látogatót vonz. Szállás Porto környékén.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Porto
Porto városát macskaköves utcái, a hangulatos folyópart miatt szívünkbe zárjuk. A főbb nevezetességek közé tartozik a Torre dos Clerigos (a Klerikusok tornya), a Szent Ferenc-templom, a katedrális, a Praca Liberdade, a Tőzsdepalota és a Ribeira, az óváros (UNESCO-Világörökség). A hídon át jutunk Vila Nova de Gaia-ba, mely a borok szerelmeseinek Mekkája: számos borászat kínálja nedűit, például a híres portóit. Mi is részt veszünk egy borkóstoláson. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Braga és Guimaraes
Braga-ban a Sé Velha-katedrális (belépti díj az árban), a Bom Jesus-templom, melyhez lépcsősor vezet fel (a keresztút stáci- óival és a három fő erény szakaszával), mind a hit erejét sugá- rozzák. Az ebédszünet után Guimaraest fedezhetjük fel, melyet bölcsővárosként vagy a portugál nemzetiség szülőhelyeként is emlegetnek. Kulturális élete élénk, múzeumai közül kiemelkedő az Alberto Sampaio-múzeum (belépti díjat az ár nem tartalmazza). Visszatérés a hotelbe. Szállás: Porto környékén.

8. NAP Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a porto-i repülőtérre, majd repülés Budapestre átszállással.

Fontos Információk!
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges!
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Kirándulóprogramokat: Lisszabon, Estoril, Sintra, Coimbra a program szerint. Minőségi szállásokat: Vendégeink 4 csillagos elegáns szállodákban kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szállodák éttermében. Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 49.800 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 95.680 Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Vacsora: 44.480 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Fatima-Nazare-Batalha, Porto borkóstolással, Braga-Guimaraes): 49.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.400 Ft/fő/hét

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 49.990 Ft/fő • Fatima-Nazare-Batalha Fatima a katolikus hívők egyik legjelentősebb zarándokhelye. A legenda szerint Szűz Mária jelent meg itt három pásztorgyereknek. Az ebédszünetet követően Batalha vár ránk. A Győzelmes Szűz Mária kolostor- és templom (UNESCO-Világörökség) emelkedett hangulatával érinti meg lelkünket (belépő az árban). Következő állomásunk Nazare. A történelmi központban található a Largo de Nossa Senhora da Nazaré-tér, egy korábbi királyi palota, a Nossa Senhora da Nazaré-templom (a belépti díjat az ár nem tartalmazza), a Szűz Mária-szoborral. • Porto borkóstolással Porto városát macskaköves utcái, a hangulatos folyópart miatt szívünkbe zárjuk. A főbb nevezetességek közé tartozik a Torre dos Clerigos (a Klerikusok tornya), a Szent Ferenc-templom, a katedrális, a Praca Liberdade, a Tőzsdepalota és a Ribeira, az óváros (UNESCO-Világörökség). A hídon át jutunk Vila Nova de Gaia-ba, mely a borok szerelmeseinek Mekkája: számos borászat kínálja nedűit, például a híres portóit. Mi is részt veszünk egy borkóstoláson. • Braga-Guimaraes Braga-ban a Sé Velha-katedrális (belépti díj az árban), a Bom Jesus-templom, melyhez lépcsősor vezet fel (a keresztút stációival és a három fő erény szakaszával), mind a hit erejét sugározzák. Az ebédszünet után Guimaraest fedezhetjük fel, melyet bölcsővárosként vagy a portugál nemzetiség szülőhelyeként is emlegetnek. Kulturális élete élénk, múzeumai közül kiemelkedő az Alberto Sampaio-múzeum (belépti díjat az ár nem tartalmazza). Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.

Hotel

-Hotel VIP Iria****, Lisszabon http://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Santa-Iria/About-Hotel.aspx
-Hotel Villa Batalha**** ,  Batalha http://www.hotelvillabatalha.com/ -Hotel Opo**** vagy
Hotel Axis Veramar Braga /Porto http://www.hotelaxisvermar.com/
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Portugália, Portugál körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.