info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/galeria/0/2023/oszi-barangolas-andaluziaban-csoportos-csillagtura-tengerparti-pihenessel-spanyolorszag-1.jpg

Őszi barangolás Andalúziában - csoportos csillagtúra tengerparti pihenéssel last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés.

Őszi barangolás Andalúziában - csoportos csillagtúra tengerparti pihenéssel program leírása

Csoportos csillagtúra tengerparti pihenéssel .
Andalúzia, mely terület a Sierra Nevada több ezer méteres csúcsaitól egészen a hosszú, homokos tengerpartig nyúlik, gyönyörű városairól, bikaviadalokról, mecsetjeiről és nem utolsó sorban a sherryjéről és sonkájáról híres. Utazásunk során a mór emlékek világörökségi épületeit látogatjuk meg, Granada fenséges épületegyüttesét, Sevilla gyönyörű tereit és Katedrálisát Kolumbusz síremlékével, majd pihenünk picit a Nap partján, vagyis a Costa del Sol-on.

Időtartam:8 nap/7 éj (érkezés 9. napon hajnalban)
Utazás:közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: kb. 3,5 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodában
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés:a csoportot magyar nyelvű idegenvezető fogadja érkezéskor a Malaga-i repülőtéren
Minimum létszám:20 fő (fakultatív programok esetén min. 10 fő)  

Őszi barangolás Andalúziában ajánlatunk programleírása  

1. nap: Elutazás
Budapestről a koraesti órákban, utazás közvetlen járattal, érkezés Malagába az esti órákban, transzfer a szállodába, hideg vacsora bekészítés (7 éj).  

2. nap: Ronda
Járjon utána, mi ejtette rabul Hemingwayt, Orson Wellest. Az andalúz falvak egyik legszebbikében sétát teszünk a Bikaviadal Arénában, mely Spanyolország legrégebbi arénája, a Mór Király Házánál, az Új Hídnál, valamint meglátogatjuk a szalézi rend alapítójáról elnevezett házat, Don Bosco házát. A ház kertjéből fantasztikus kilátás nyílik a hídra és a szakadékra, mely Ronda városát kettéosztja.

3.nap: Sevilla
Sevilla Andalúzia fővárosa, Spanyolország egyik legsajátosabb légkörű települése. Velázquez és Murillo szülővárosa, egy lüktető, fejlődő, rendkívül elegáns világváros. Sevillában panoráma városnézés busszal, mely során érintjük az 1929-es Expo pavilonjait, a Maria Luisa parkot, az Amerika és a Spanyolország teret, az egykori dohánygyár épületét. Ezt követi a gyalogos városnézés, amikor sétálunk a hajdani zsidónegyed szűk utcácskáiban és megnézzük a katolikus világ egyik legnagyobb székesegyházát. Itt található Kolumbusz sírja és a Zurbarán, Murillo és Goya képeknek köszönhetően egy szépművészeti múzeumban érezheti magát az ember. A katedrális tornyából nyílik a legszebb panoráma a városra. Az esi órákban térünk vissza a szálláshelyünkre.

4. nap: Pihenés a tengerparton.
Fakultatív programlehetőség: kirándulás Cordobába. A X. században Córdoba volt Nyugat-Európa kulturális központja, az emirátus, majd a kalifátus fővárosa. Meglátogatjuk a nagymecsetet, amely valóban nagy, az egyik legnagyobb a világon és egészen rendkívüli, mert egy része katedrálisként működik. A XIV. százai zsinagóga Andalúzia egyetlen, Spanyolország három középkori zsinagógája közül az egyik. Sétálunk az egykori zsidó negyedben, megnézzük a híres belső udvarokat és az I. századi római hidat. Ára: 40 000 FT/fő, jelentkezés és díjfizetés legkésőbb a hátralék fizetéssel egyidőben.

5. nap: Granada
A kihagyhatatlan! Reggeli indulás után rövid pihenő útközben, majd érkezés Granadába. A kirándulás gerincét az Alhambra és Generalife együttesben tett séta alkotja. Minden jelző kevés az ott látható szépség leírásához. az Alhambra az újkor egyik építészeti csodája, Spanyolország leglátogatottabb műemléke. Erőd, paloták és kertek lenyűgöző egysége, az arab szultánok munka- és lakóhelye 250 éven keresztül. A programot egy séta egészíti ki a központban. Szabadidő, majd az esti órákban visszaérkezés a Costa del Sol-ra.

6. nap: Pihenés a tengerparton.
Fakultatív programlehetőség: kirándulás Gibraltárra. Az angol fennhatóság alá tartozó „Sziklához” (érvényes útlevél szükséges!) kirándulunk. Gibraltárba érve helyi mini buszokra szállunk át, melyek egy kb. másfél órás kirándulás során elvisznek minket a félsziget legérdekesebb helyeire. A városon keresztül eljutunk Gibraltár legdélibb pontjára, ahonnan jó időben látszanak Afrika partjai. Felkeressük a Szent Mihály cseppkőbarlangot, és megismerkedünk Gibraltár leghíresebb lakóival, a hegyoldalban szabadon élő majmokkal. A buszos kirándulás után szabadidő a hangulatos, multikulturális városka felfedezéséhez, melynek színes sétálóutcáján egymást érik a vámmentes árukat kínáló üzletek.
Ára: 45 000 Ft/fő, jelentkezés és díjfizetés legkésőbb a hátralék fizetéssel egyidőben.

7. nap: Pihenés a tengerparton.  

8. nap: Reggeli, kijelentkezés a szállodából a késő délelőtti órákban, indulás Malagába.
A városnézésünk keretében először a város felett emelkedő Gibralfáró kilátóhoz megyünk fel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Ezután gyalogosan folytatjuk a városnézésünket, a Katedrális, mely egy mecset helyén épült, Picasso szülőháza a Plaza de la Merced téren, mely Malaga egyik legszebb tere kerül megtekintésre. Szabad program a transzfer indulásáig.

A programok sorrendje változhat!  

Fontos

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 69 000 Ft/fő, 1 db kézipoggyász (40 x30x20xcm), 1 db 20 kg-os feladható csomag, elsőbbségi beszállás, ülőhely választás (első sorok és XXL lábtéres ülőhelyeken kívül), szállás 7 éjszakára félpanziós ellátással, programok a leírás szerint belépőkkel, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza:
szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 20 € /fő), utasbiztosítás.
További árak: egyágyas felár: 100 000 Ft/fő Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 20 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 10 000 Ft/fő kedvezmény  

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)
A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót. Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.  

Ellátás

Félpanzió.

Jellemzők

-Magyar idegenvezetővel
-Nászutasoknak
-Tengerpart
Spanyolország, Spanyol körutazás

Őszi barangolás Andalúziában - csoportos csillagtúra tengerparti pihenéssel térképe

Spanyolország, Spanyol körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.