info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/galeria/p/2023/ole-espana-spanyol-korutazas-8-nap-7-ej-spanyolorszag-1.jpg

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj Spanyol körutazás utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás üdülés

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj

1. nap
REPÜLÉS SPANYOLORSZÁGBA
Repülés Budapestről Barcelonába. Üdvözöljük Katalónia fővárosában, egy olyan vidéken, ahol az itt lakók őrzik saját megkülönböztető nyelvüket, kultúrájukat és hagyományaikat. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Costa de Barcelona.

2. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: BARCELONA
Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: a buszból elénk tárulnak a meseszép sugárutak, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí lenyűgöző épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű, és a régi gótikus negyed. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. Délután szabadidő. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTÍV: FIGUERES ÉS GIRONA
Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: Figueres és Girona. Figueres Salvador Dali szülővárosa, ahol az embert elvarázsolja a művész szürrealista világa. A Salvador Dali Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon. Maga a múzeum nemcsak egyedülálló művészeti alkotás, hanem Dali számos munkájának is otthont ad. Ezt követően Girona hangulatos, fallal körbevett városa vár ránk. Itt található Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede. A középkori város felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol a két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkoznak az arab fürdők is. Megtekintjük a katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza). Visszatérés a hotelbe.

4. nap
BARCELONA-ZARAGOZA-MADRID
Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Zaragozába indulunk. Napjainkban Zaragoza egy nyüzsgő és folyamatosan terjeszkedő város, körülbelül 800.000 lakossal. A panorámavárosnézés során megismerhetjük a legfontosabb nevezetességeket: Basilica Del Pilar székesegyházat, Plaza de las Catedralest, La Seo del Salvadort. A központban a szabadidő kiélvezésére is lehetőség nyílik. Folytatjuk utunkat Madridba. Szállás Madrid környékén.

5. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTÍV: MADRID
Reggeli, majd szabadidő, vagy fakultatív program: Madrid. Panorámavárosnézés következik. A város sokarcúsága az utazók bámulatának tárgya. Madrid a középkorban arab erődként funkcionált, manapság pedig ódon épületei vonzzák magukra a tekintetet. A Habsburg negyedben mesés reneszánsz és barokk épületek törnek az ég felé. Miközben olyan helyeken vezet át utunk, mint Puerta del Sol, Plaza Mayor, és Plaza de Villa, számos nevezetességet figyelhetünk meg, például a királyi palotát, a Neptuno szökőkutakat, és a Puerta de Alcalát. José Bonaparte építészetre kifejtett hatásának példái az elegáns Plaza de Oriente és a Prado Múzeum Madrid sokszínűségének bizonyítékaként a modern, mai arcát is felénk mutatja majd olyan sugárutakon, mint a Gran Vía, Castellana, illetve számos helyen: Parque del Oste, az egyetemi campus, a modern Madrid pénzügyi központja, az emblematikus Las Ventas Aréna, és a Santiago Bernabéu Futball Stadion, a Real Madrid otthona. Délután szabadidő, visszatérés a hotelbe.

6. nap
MADRID-TOLEDO-VALENCIA
Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Toledo felé tartunk, mely a Spanyol Királyság régi fővárosa. Az egyórás, festői tájon tett utazás során érkezünk meg a városba. Az arab, gótikus, reneszánsz, és barokk építészet csodálatos keveredése tárul itt elénk, Európa egyik legrégebbi településén. Sétánk során érintjük majd a 13. századi, gótikus műremekként számon tartott Primada Katedrálist, mely közel 300 éven át épült. A szabadprogram során alkalmunk nyílik beleveszni a szűk utcácskák rengetegébe, megcsodálni e középkori város sajátos építészetét. Folytatjuk utunkat Valencia felé. Szállás Valencia környékén.

7. nap
VALENCIA-BARCELONA
A reggelit követően kijelentkezés a hotelből. Valencia központjába indulunk. A város közkedvelt elnevezése Capi Casal, Turia központja, illetve a 17-18. században az 1000 torony városaként ismerték. Valencia a hagyományok és fesztiválok otthona. Idegenvezetőnk kíséretében sétát teszünk az óvárosban. A szabadidő alatt lehetőség nyílik majd felfedezni a települést. Útnak indulunk Costa de Barcelona felé. Bejelentkezés a hotelbe. Szállás Costa de Barcelona környékén.

8. nap
HAZAUTAZÁS
Transzfer a repülőtérre a repülőgép indulásának függvényében. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.


Fontos információk
Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Eltöröltek minden beutazási korlátozást.

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza Ryanair vagy hasonló légitársasággal Repülőtéri illeték Feladott-és kézipoggyász, check-in Transzferek Minőségi szállás 4* hotelekben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulóprogramok: Zaragoza, Toledo, Valencia

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj egyéb

Egyágyas szoba felár: 99.990 Ft -ápr, okt, 129.990 Ft-szept Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén. Idegenforgalmi adó: helyszínen fizetendő: kb. 2 EUR/fő/éj AMIKET

AJÁNLUNK ÖNNEK

Vacsoracsomag: 39.9990 Ft 5 hotelvacsora, 1 flamenco est, 1 vacsora madridi étteremben Biztosítási csomag: 18.400 Ft Baleset és poggyászbiztosítás (5200 Ft) és útlemondási biztosítás (13.200 Ft). A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 64.990 Ft Barcelona városnézés Sagrada Família belépővel, Figueres, Girona, Madrid városnézés Helyszínen kiegészítő foglalható fakultatív programok foglalhatóak, bővebb információ a helyszínen.

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj hotel

1. Barcelona coast. Hotel Volga https://www.hotelvolga.es/es/
2. Madrid area Hotel Nuevo Madrid 4* or similar http://www.hotelnuevomadrid.com
3. Valencia area Hotel Olympia 4* or similar http://www.olympiahotelvalencia.com

Olé Espana Spanyol Körutazás 8 Nap 7 éj járatok

Spanyolország, Spanyol körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.