info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Olaszország Amalfi Partvidék - Körutazás tavasz last minute olcsó akciós utazás

Leírás

1. NAP Érkezés Olaszországba
Repülés Rómába Budapestről. Transzfer a hotelbe. Idegenvezetőnk köszönti Önt. Szállás Fiuggi környékén.

2. NAP Montecassino
A reggeli után Sorrento felé vesszük az irányt, majd útközben felkeressük Montecassino kolostorát. A 6. században alapított bencés apátság majdnem teljesen áldozatává vált a szövetségesek bombázásának a II. világháború során. Az épületet a világégés után újjá építették. Továbbutazás, szállás Nápoly régióban.

3. NAP Amalfi és Positano
Reggeli a szállodában. A mai napon a lélegzetelállítóan szép Amalfit fedezzük fel. Az Amalfi-partvidék a világ egyik legkáprázatosabb úti célja, nem véletlenül vette fel az UNESCO a Világörökség listájára. Az ötezer fős lakossággal rendelkező, Sorrentoi félszigeten, hegyekkel és sziklafalakkal ölelt Amalfi egy igazi kis ékszerdoboz: napsütötte terei, azaz piazza-i, álomszép tengerpartja, az itteni híres limoncello az olasz életörömöt hirdetik. Positano városka mór stílusú, színpompás házaitól örök emléket ígérő kilátás tárul elénk. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Pompei
Reggeli a hotelben. Szabadidő keretében kedvére töltheti az időt a környék felfedezésével, vagy pihenéssel. Fakultatív program: félnapos program vár ránk, Pompei múltról mesélő romjaival ismerkedhetünk. A Vezúv közelében található ókori város a 79-es vulkánkitörésnek esett áldozatul. Ekkor a természet hihetetlen ereje halotti hamufátyollal borított be mindent. Az UNESCO Világörökség listáját gazdagító, 66 hektáros, lebilincselő érdekességeket feltáró romvárost évente több millió látogató keresi fel. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Capri
Töltse kedvére az időt szabadprogram keretében, vagy vegyen részt FAKULTATÍV programon: a kirándulás célpontja az egyik legnépszerűbb, turisták által leginkább rajongással övezett sziget, a csodálatos Capri. A Tirrén-tenger egyik ékköve a Nápolyi-öböl déli részénél található. A meseszép, 9 négyzetkilométeres csoda számos festőt, zeneszerzőt és írót ihletett meg az idők során. A buján zöldellő mediterrán növényzet: citromfák, rózsaszín- és lilaszirmú bougainvilleák, árnyas villák által megrajzolt, kifinomult környezet igen kedvelt a hollywoodi sztárok körében is – nem véletlenül. Ide komppal fogunk átjutni. Visszatérés a hotelbe.

6. NAP Caserta Vecchia
A reggeli után kijelentkezés a hotelből. Útnak indulunk észak felé. Megállunk útközben Caserta Vecchia-nál. Ez talán kevéssé ismert desztináció, de felkeresése mindenképpen ajánlott Itália rajongóinak. A falu, melynek gyökerei egyes leírások szerint a 9. századig nyúlnak vissza, középkori jellegzetességekkel büszkélkedhet. A település 401 méter magasról, a Tifatini-hegy lankáiról tekint le a környékre, és mesés panorámát kínál az olasz vidéki tájra. Transzfer a hotelbe, szállás Fiuggi környékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Róma
Reggeli a hotelben. Szabadidő, töltse kedvére a napot, vagy FAKULTATÍV kirándulásként vár ránk a világ egyik legizgalmasabb, legszebb, legvibrálóbb metropolisza, az Örök Város. A több, mint 2500 éves múlttal büszkélkedő, fenséges, lebilincselő, magával ragadó Róma az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont a világon: műemlékei, múzeumai, képzőművészete, gasztronómiája, kultúrája, szerethető nyüzsgése együtt egy olyan ellenállhatatlan varázslattal igézi meg látogatóit, melynek köszönhetően egy életre beleszeretnek. Kicsit belekóstolunk ennek a hihetetlen városnak a hangulatába. Városnézés közösen a csoporttal. Utána szabadidő áll majd rendelkezésünkre. Visszatérés a hotelbe, szállás Fiuggi környékén.

8. NAP Hazautazás
Reggeli a hotelben. A busz a repülő indulásának függvényében visz ki minket a római repülőtérre. Életre szóló élményekkel gazdagodva utazunk haza. Érkezés Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, melyeknek a hazaérkezés dátumától számított 3 hónapig érvényesnek
kell lenniük! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség.
Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges. A programváltozás jogát fenntartjuk!
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet: Oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Izgalmas és érdekes kirándulóprogramokat: Montecassino, Amalfi, Positano, Caserta Vecchia a program szerint. Minőségi szállásokat: Elhelyezés 3 és 4 csillagos, stílusos hotelekben. Reggelit: Az utazás minden napján olaszos reggeli a szállodák éttermében. Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 40.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.560 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 44.000 Ft/fő/hét Idegenforgalmi adó: a helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 2 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Szervírozott vacsora: 34.900 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Capri, Pompei, Róma): 46.900 Ft/fő
Fakultatív programcsomag és szervírozott vacsora egyben (foglaláskor érvényes ár): 65.900 Ft/fő
Útlemondási biztosítás.
Olaszország, Olasz körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.