info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Provence Bringatúra A Levendulák Földjén Franciaország körutak last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés.

Bevezető

Idén nyáron, bringáink nyergében keressük fel Provence legszebb részeit és a káprázatos, Annecy-tó környékét. Meglátogatjuk Provance legmagasabb pontját, a Mont Ventoux holdbéli vidékét, a levenduláról híres Sault kisvárost, kerékpározunk a Luberon Nemzeti Parkban és az Oker-vidéken. Egy feledhetetlen biciklitúra vár rád, ha velünk tartasz.

Az utazás programja

1. nap: Budapest, Genf, Sault
2. nap: Sault, Provence: kerékpártúra, levendulafarm
3. nap: Sault, kerékpártúra az Albion-platón, Gargas okker bánya
4. nap: Sault, kerékpártúra az Okker-vidéken
5. nap: Provence, Avignon, Annecy-tó
6. nap: Annecy-tó, kerékpártúra, hazautazás

Étkezés

A túra önellátó, de folyamatosan lesz alkalom élelmiszert vásárolni, illetve étteremben étkezni.
Amit érdemes hoznod: Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, a müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az elvesztett energiát a bringázások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat azonban kérjük, ne hozz az utazásra.6 napos biciklitúra Franciaországban

Ár & Jelentkezés

Alapár tartalmazza:

Az utazásokat kisbusszal Franciaországban, a kerékpárok és a csomagok szállítását Magyarországról, a túravezetést, teljes körű asszisztenciát a kerékpározások során.

Alapár nem tartalmazza:

A repülőjegyet vagy vonatjegyet Genfbe, a szállást (a választott kategória alapján külön fizetendő), az étkezéseket, a személyes költségeket, a belépőket, valamint a biztosításokat.

Ár alszöveg:

+ szállás + repülőjegy

Helyszíni költségek leírása:

25 euró/fő (szállás tax összesen, helyszínen fizetendő)

Költőpénz szükséglet leírása:

120-250 euro

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Egyéb részletek

Kiutazás:

Az Easy Jet fapados légitársaság délutáni járat a legalkalmasabb a kiutazásra Budapestről, a hazautazásra Genfből pedig a késő délutáni. A repülőjegyeket az út minimális utaslétszámának elérésekor vásároljuk meg utasainknak. A repülőjegy vásárlás egyénileg  is elintézhető, egyéb járatok is megfelelőek lehetnek. Mielőtt megvásárolnád repülőjegyedet, kérünk konzultáj irodánkkal az út aktuális létszámáról! Menetrend
2019. július 26.
Budapest - Genf
Dep 16:25 - Arr 18:20
Flight: EZS1334 2019. július 31.
Genf - Budapest
Dep 18:00 - Arr 19:45
Flight: EZS1333
Aktuális ára illetékkel: 28.900 Ft (Változhat a jelentkezés idejétől függ!)
Két modern, kilencfős kisbusszal utazunk Franciaországban. Az genfi repülőtéren várják utasainkat a kisbuszok. A kerékpározások helyszíneit busszal, és/vagy kerékpárral közelítjük meg. Buszunk a kerékpározások alatt is a közelünkben marad, biztonságos háttérként szolgál a kerékpár-kalandnak, valamint szállítja a kerékpárokat, a csapat felszerelését. A túra végén a genfi repülőtérre fuvarozza a csapatot.

Vízum:

Érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szükség.

Nehézség:

Utazásunk során négy kerékpáros útvonalat járunk be. Nem kell számítani igen nehéz szakaszokra, de egy-két meredekebb emelkedő előfordul a bringázások során. A napi átlagos szint, amivel számolnunk kell kb. 200-300 méter. A csapattal kerékpározik egy tapasztalt kerékpáros túravezető, valamint folyamatosan a csapat közelében lesz egy kísérőautó, amely bármi gond esetén, biztonságos háttérként szolgál. 

Kinek ajánljuk:

Minden kerékpározni szerető utasunknak jó szívvel ajánljuk kerékpártúránkat. Mivel kényelmes szálláson töltjük az éjszakákat és a kerékpározások nem túlságosan nehéz terepen történnek, kezdőket és családokat is szeretettel várunk!

Felszerelés:

Javasoljuk, hogy egy kisméretű hátizsákba, vagy egy kerékpáros táskába pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározások során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.
Ruházat: strapabíró ruházat, amely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs, világos napszemüveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa, esetleg esernyő. Ezen kívül fontos a kerékpáros sisak, kesztyű, pumpa. 
Kerékpár: Mindenki saját, megbízható és jól szervizelt kerékpárjával vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt bringát biztosítani!
Részletekért kattints ide!
Trekking, City Bike vagy Mountain Bike típusú kerékpárra van szükség. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. A kerékpárokat speciális kerékpárszállító tréleren fuvarozzuk Franciaországba, majd a túra végeztével vissza Magyarországra. A kerékpárokat és a kiszállítandó csomagokat 2019. július 23.-én az esti órákban gyűjtjük össze Budapesten. A pontos időpontról és helyszínről indulás előtt egy héttel küldünk információt.
Franciaország, Francia körutak

Francia körutazás Provence Bringatúra a Levendulák Földjén térképe

Franciaország, Francia körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.