info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Franciaország körutazás- Kerékpártúra A Garda-tónál last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés.

Bevezető

Az Alpok egyik leghíresebb bringás paradicsomába utazunk! Káprázatos helyeken kerékpározunk, hangulatos kisvárosokba kirándulunk, fürdőzünk a Garda-tóban és fantasztikus olasz ételeket-italokat kóstolunk.

Az utazás programja

1. nap Budapest, Garda-tó: Riva del Garda

Utazás a Garda-tóhoz, rövid kerékpározás a tóparton.

2. nap Riva del Garda, kerékpározás a Sarche-völgyben, Arco

Első kerékpártúrán a fantasztikus vidéken.

3. nap Riva del Garda, kerékpártúra a Ledro-völgyben, kirándulás a Varone-vízeséshez

Délelőtt a vidék egyik legszebb bringaútvonalán tekerünk, délután kirándulunk.

4. nap Riva del Garda, Monte Baldo, Malcesine

Bringáinkkal felvonózunk, majd egy panoráma ösvényen legurulunk a tópartra.

5. nap Kerékpártúra a Garda-tó fölötti hegyekben, fürdőzés-pihenés a tóparton

A Molveno-tó vidéken bringázunk, majd pihenünk a tóparton.

6. nap Riva del Garda, Verona, Budapest

A szerelmesek városában kalandozunk, majd hazautazunk.

Étkezés

A túra a reggeli kivételével önellátó, de folyamatosan lesz alkalom élelmiszert vásárolni, illetve étteremben étkezni. Csomagoljon néhány szendvicset a kiutazásra, amit a hosszú út során majd elfogyaszthat. Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a bringázások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat ellenben kérünk, ne hozzon az utazásra.6 napos bringázás az Alpokban

Ár & Jelentkezés

Alapár tartalmazza:

Az utazást kisbusszal, a kerékpárok és csomagok szállítását, a teljes körű asszisztenciát, a túravezetést valamit az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza:

A szállásokat (jelentkezéskor válaszható kategória), az étkezéseket, a személyes költségeket, és az utasbiztosítást.

Ár alszöveg:

+ szállás (választható kategória)

Helyszíni költségek leírása:

25 euró/fő tax és végső takarítási díj

Költőpénz szükséglet leírása:

150-200 Euro/fő.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Egyéb részletek

Kiutazás:

Két kényelmes, modern kilencfős kisbusszal utazunk Magyarországról. A kerékpározások helyszíneit busszal, és/vagy kerékpárral közelítjük meg. Buszunk a kerékpározások alatt is a közelünkben marad, biztonságos háttérként szolgál a kerékpáros kalandnak, valamint szállítja a kerékpárokat, és a csapat felszerelését a napi távok között. A kerékpártúra végén busszal utazunk haza Magyarországra.

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Olaszországba.

Nehézség:

Utazásunk során  nem kell számítani igen nehéz szakaszokra, de egy-két meredekebb emelkedő, technikásabb szakasz  előfordul a bringázások során. A napi átlagos szint, amivel számolnunk kell kb. 200-300 méter. Folyamatosan a csapat közelében lesz egy kísérőautó, ami bármi gond esetén biztonságos háttérként szolgál.   

Kinek ajánljuk:

Elsősorban nem profi kerékpárosoknak szervezzük utazásunkat. Olyan bringásokat várunk, akik viszonylag rendszeresen bicikliznek, és/vagy már részt vettek többnapos kerékpártúrán.  A váratlan eseményekre teljes Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk!

Felszerelés:

Javasoljuk, hogy kisméretű hátizsákba, vagy kerékpáros táskába pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás során szükséged lehet, míg a kísérőautóban elfér a többi holmid. Öltözet: strapabíró ruházat, mely alkalmas a kerékpározásra, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, kerékpáros sisak, kesztyű, meleg ruha, világos napszem­üveg, napvédő krém, két kulacs, első és hátsó lámpa, pumpa, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa. Az Alpok területén változékony időjárás uralkodik, nyáron is előfordulhatnak hűvös, esetenként hideg napok. Mivel csapadékra is fel kell készülni vékony, de esőálló kabátra is szükség van!  Kerékpár: Mindenki saját, megbízható, szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán. Amennyiben szükséges, úgy tudunk bérelt kerékpárt biztosítani. (3600 Ft/nap/bringa)  Mountain Bike vagy Trekking típusú kerékpárra van szükség, mert utunk egy része erdei vagy murvás utakon vezet. Ne kifejezetten terepgumival szereld a bringád, helyette vegyes használatú gumit ajánlunk. Kérünk, hogy hozz tartalék gumibelsőt kerékpárodhoz, szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban.
Franciaország, Francia körutak

Francia körutazás Kerékpártúra A Garda-tónál térképe

Franciaország, Francia körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.