info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Zakynthos utazás 2021

Görögország Zakynthos utazás előfoglalás, first minute 2021. évi utazás

Görögország Zakynthos utazás előfoglalás, first minute 2021. évi utazás. Zakynthost a Kelet Virágának is szokás nevezni, páratlan szépsége ezt a nevet teljesen alátámasztja. Zakynthos rendelkezik saját repülőtérrel, buszos utazás esetén a sziget komppal érhető el. A szigeten vasúti közlekedés nincs. Busszal is elérhető 1-2 fontos nevezetesség, de a teljes felfedezésért érdemes autót bérelni, vagy kiránduláson részt venni.

Zakynthos, a Caretta Caretta teknősök hazája, így a strandokon lépten-nyomon találkozhatunk a teknősfészkeket védő kis fakeretekkel. Mindenképpen vegyünk részt egy teknőslesen, ahol természetes élővilágukon figyelhetjük meg őket!

Zakynthososn gyakran előfordulnak kisebb földrengések. A legnagyobb pusztítást 1953-ban okozta egy 7,3 erősségű földrengés, azonban az azóta bevezetett szigorú építkezési szabályoknak köszönhetően azóta nem okozott nagy károkat egyik földrengés sem.

Zakynthos csodás tengerpartokkal büszkélkedhet, mint például a világhírű Navagio-öböl is Zakynthoson található. Érdemes meglátogatni Laganas partját is, ahol egészen közelről figyelhetjük meg a leszálló repülőgépeket. További gyönyörű strandok: Tsilivi, Kalamaki, Vassilikos, Gerakas. Hajókirándulás során pedig megtekinthetjük a rejtett öblöket, vagy a híres Kék barlangokat is.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.