info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

 1. Módosítom
 2. éjszaka
  Módosítom
 3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Autóbuszos Provence-i Körutazás last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Szállás leírása

2 éjszakai tranzitszállás Olaszországban, középkategóriájú szállodákban és 3 éjszakai szállás Avignonban, középkategóriájú szállodában, kétágyas zuhanyozós szobákban

Csodálatos Provence - csoportos körutazás autóbusszal, idegenvezetővel

Időpont: 2017. június 27. - július 2. (5 éjszaka)

A napsütötte Provence Franciaország ellenálhatatlanul csábító vidéke. Jellegzetes kis falvai, a helyi piacok hangulata, a színek és illatok, nem beszélve a lágyan hullámzó levendulamezők látványáról mindenki szívét rabul ejtik egy pillantás alatt. Provence úgy fest, akár egy színpompás impresszionista vászon – nem véletlen, hogy festőóriások, többek között Cézanne, Matisse, Picasso, Renoir szeretett bele a provence-i vidék szépségébe, puha fényeibe, ragyogó tájaiba.
A kaposvári indulású autóbuszos körutazás Provence legszebb látnivalóit és városait Avignont, Grasse-t, Aix-en-Provence-t, Arles-t igyekszik bemutatni.
Indulás: Kaposvárról. További felszállóhely: Nagykanizsa.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 1. nap (kedd)

Indulás Kaposvárról az OBI parkolóból a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba.
Városnézés Mantovában. Az észak-olaszországi városka a mai napig megőrizte középkori varázsát, a leglátványosabb műemlékek (Szent András-bazilika, Palazzo Ducale, Katedrális, Óratorony) a XV. és XVI. században épültek a Gonzaga dinasztia idejében.
Este a szállás elfoglalása Bresciában, vacsora.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 2. nap (szerda)

A reggelit követően továbbutazás Franciaországba, megérkezés Grasse-ba, a Fragonard parfümgyár központjába. A program során ismerkedés az illatszerek alapanyagainak beszerzésétől kezdve a gyárban zajló munkafolyamatokon át egészen a csomagolási technikákig. A kiállítás után lehetőség nyílik illatminta vételre, illetve vásárlásra is.
Továbbutazás a Pápák városába, Avignonba, a szálláshely elfoglalása, majd vacsora.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 3. nap (csütörtök)

Reggeli után utazás Aix-en-Provence-ba, a vidék szellemi központjába. A szűk utcák, paloták és szökőkutak adják a városnéző séta különleges hangulatát, ami után látogatás az optikai festészet egyik kiemelkedő alakja, Victor Vasarely műveinek kiállítására.
Továbbutazás az Agnel család levendula lepárló üzemébe. A vezetett túra bepillantást enged a több mint 100 éve működő üzem gyártási folyamataiba. A program után eredeti provence-i levendula termékeket vásárlására is lehetőség van. Látogatás Les Baux-de-Provence középkori városába, ahol a sziklába olvadt évszázados várromok és romházak, illetve a hangulatos sikátorok között tett séta a nap méltó befejezése.
Visszautazás a szálláshelyre, vacsora és szállás Avignonban.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 4. nap (péntek)

Reggeli utáni egész napos kirándulás Arles-ba. A helyi idegenvezetővel történő séta során a főbb látnivalók: Saint Trophime templom, Amfiteátrum, Fórum tér megtekintése. Fakultatív program: a Vincent van Gogh Múzeum megtekintése egyénileg (belépő ára: 9,- EUR/fő).
Visszautazás Avignonba, ahol a Pápák Palotájának megtekintése, majd hangulatos séta az óvárosban, a híd, a városháza és a katedrális megtekintése.
Vacsora és szállás Avignonban.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 5. nap (szombat)

Reggeli után látogatás a híres Pont du Gardhoz, amely a római kor egyik épen megmaradt vízvezeték részlete. A közel 300 méteres Világörökség részét képező híd a Gard folyó völgyét íveli át. Továbbutazás az olaszországi tranzitszállásra, ahol vacsora.

Csodálatos Provence - autóbuszos körutazás 6. nap (vasárnap)

A reggelit követően utazás Veronába, amely középkori hangulata, ősi épületei, palotái miatt Olaszország egyik legkedveltebb turistaattrakciója. A városnéző sétát követően folyamatos utazás Kaposvárra rövid pihenőkkel, érkezés az esti órákban.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Minimum létszám: 40 fő

Az ár tartalmazza

 • utazás légkondicionált autóbusszal Budapestről
 • 2 éjszakai tranzitszállás Olaszországban, középkategóriájú szállodákban
 • 3 éjszakai szállás Avignonban, középkategóriájú szállodában
 • félpanziós ellátás
 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára
 • rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja
 • útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

 • belépőjegyek és helyi idegenvezető, melynek díja kb. 70,- EUR/fő és a helyszínen fizetendő
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, díja kb. 3.000,- Ft/fő
Franciaország, Francia körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.