info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

 1. Módosítom
 2. éjszaka
  Módosítom
 3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/galeria/p/2021/csillagtura-a-napsutotte-maltan-malta-korutazas-utazas-malta-1.jpg

Csillagtúra a napsütötte Máltán last minute olcsó akciós utak

Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán

1. NAP Repülés Máltára
Repülés Máltára Budapestről. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Hotel Solana ***

2. NAP Valletta
Az egész napos kiránduláson megtekintjük a főváros, a kb. 6000 fős lakosságú, a 16. században, a Johannita Lovagrend által alapított Valletta-t. A rend irányította több, mint kétszáz évig Máltát, és az általuk örökül hagyott légkör a mai napig belengi a várost. A Felső Barakka-kertekből mesés kilátás nyílik a Nagy Kikötőre. Meglátogatjuk a barokk Szent János Társkatedrálist (a belépőt az ár tartalmazza). A művészet rajongóinak kihagyhatatlanok az itt található Caravaggio-festmények, a flamand faliszőnyegek. Elsétálunk a Nagymesterek Palotája mellett. Kis vásárlásra is adódik lehetőség. Délután panoráma városnézés keretében Valletta erőd-rendszerét tekintjük meg. Megpillanthatjuk Ta Xbiex és Sliema sétányait is, ahogy a szálloda felé tartunk.

3. NAP Mdina
Egész napos kirándulásunk Málta középső része felé visz minket. A középkori Mdina utcácskái impozáns bástyákhoz vezetnek, melyek csodálatos kilátást ígérnek. A Csendes Városnak nevezett Mdina-ban mintha megállt volna az idő, így tökéletes helyszínt biztosít a filmeseknek. A Görög kapun át hagyjuk el Mdinát, majd a keresztény katakombák mesélnek letűnt időkről Rabat-ban. Dingli szikláiról letekinteni a tengerre kihagyhatatlan élmény. A San Anton botanikus kert az Elnöki Palota közelében helyezkedik el, melyet kívülről tekintünk meg. Ta Qali kézműves- központjában is töltünk időt, majd a Mosta-ban található Dómot örökíthetjük meg (kívülről).

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Málta másik arca (félnapos)
Málta arisztokratikus arca alkot különleges keveréket a 400 éves bortermelő vidékkel. A Palazzo Parisio-t Miniatűr Versailles -nak nevezik. Freskói, márvány díszei, festményei elvarázsolják a látogatót. A kert is a választékos pompát tükrözi. Ezt követően Málta egyik vezető borászatát keressük fel, ahol a pincészetben beavatnak a bortermelés titkaiba, majd megkóstolhatjuk a helyi nedűket.

5. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Hagar Qim és mészkő örökség (félnapos)
A program Málta egyik legrégebbi kőfejtőjében kezdődik, melyet turista látványossággá alakítottak. A szigeten évezredek óta nagy hagyománya van a mészkő építészeti céllal történő felhasználásának. Hagar Quim, a prehisztorikus templom-együttes Kr. e. 3600 körül épült. Évezredes pillantását a Földközi-tenger kékségére és Filfla szigetére veti. Amennyiben az időjárás engedi, Wied iz-Zurrieq kikötőjéből hajóval átkelünk (külön fizetendő) a Blue Grottohoz (Kék Barlang), ahol a szikrázó víztükör és a rajta táncot járó napfény elvarázsolja az utazókat.

6. NAP Három város-kirándulás
A félnapos kirándulás középpontjában a Három Városként emlegetett Vittoriosa, Cospicua és Senglea környéke áll. Vittoriosa-ban sétálunk a történelmi épületek árnyékában, például a lovagok által használt nemesi házaknál. A Senglea-kertből káprázatos, 360 fokos kilátás tárul a látogató elé, a Nagy Kikötővel és a Sant Angelo-erőddel, ahonnét a rend Nagymestere sikeresen verte vissza az 1565-ös török támadást.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Gozo (egész napos)
Gozo festői lankái, nyugodtsága más benyomást kelt, mint a nagyobb sziget, Málta. Ggantija, a megalitikus templomrom a világ egyik legrégebbi, ember által alkotott építménye, mely szabadon áll. Victoria citadellájának eredete a középkorba nyúlik vissza. A Xlendi-nél található öböl fjordokra emlékeztet. Dwejra festői szépségű. Gozo hírnevét kézműves termékei, többek között csipkéje és kötött ruházati termékei is öregbítik.

8. NAP Hazautazás
Transzfer a repülőtérre, hazautazás Magyarországra.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!

Málta 2022.07.25-től eltöröl minden, COVID-dal kapcsolatos beutazási szabályt, azaz sem teszt, sem oltás nem kell a belépéshez! Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, Ryanair vagy hasonló légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. REPÜLŐTÉRI ILLETÉKET Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Kirándulóprogramokat: Valletta, Mdina, Három város-kirándulás a program szerint. Minőségi szállást: Középkategóriájú hotelben Reggelit Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán egyéb

Egyágyas szoba felár: 79.990 Ft / fő-márc, ápr, okt 129.990 -máj, szept Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén Idegenforgalmi adó A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (0,5 euró/fő/éj) Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (Menüs vacsorák a hotel éttermében): 49.990 Ft / fő Biztosítási csomag: 17200 Ft / fő BBP: 5200 Ft + útlemondási 12.000 Ft Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán fakultatív programok

 • Málta másik arca
 • Hagar Qim és mészkő örökség
 • Gozo
 • Csomagár: 59.990 Ft

  Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán hotel

 • Hotel Solana

Csillagtúra a napsütötte Máltán Csillagtúra a napsütötte Máltán járatok

Információk később!

Málta, Málta körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.