info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/galeria/u/2020/izrael-korutazas-izrael-1.jpg

Izrael körutazás Izraeli körút Izrael last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Izrael körutazás program:

1. nap

Elutazás Budapestről a Wizzair menetrendszerinti járatával. Érkezés Tel Avivba, ahol a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja, majd a szállodai transzfer előtt félnapos orientációs városnézésre megyünk. Megtekintjük a Jaffa negyedet, a régi kikötőt és a művész negyedet. A városnézés után transzfer Tiberiasba. Szállás és vacsora Tiberiasban.

2. nap

Reggeli a szállodában, majd utazás Názáretbe és a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez. Megtekintjük Mária Magdolna születési helyét, majd utunk során érintjük a Boldog mondások hegyét. Utunk folytatásaként Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ahol ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Názáret megtekintése, majd visszatérés a tiberiasi szállodába, ahol elfogyasztjuk vacsoránkat. Szállás Tiberiasban.

3. nap

A reggelit követően utazás Akkoba, a keresztes lovagok városába, majd továbbutazás Haifába, ahol a városnézés keretén belül megtekintjük a város főbb nevezetességeit, majd séta a Bahai szentélyhez vezető kertrendszerben. Továbbutazunk Caesarea-ba, ahol megcsodáljuk a római színházat, és a keresztes lovagok várát. Érkezés Betlehembe, majd a szálloda elfoglalása és vacsora a hotelben. Szállás Bethlehemben.

4. nap

A reggelit követően egész napos városnézés Jeruzsálemben: az Olajfák hegyéről csodálatos jeruzsálemi panoráma terül elénk. Megtekintjük az Olajfák hegyén található Szent helyeket. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szűz Mária sírját. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához. Utazás Jeruzsálem óvárosába: Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése.

Visszatérés Betlehembe, és ha időnk engedi, a Születés templomát is megtekintjük. Szállás, vacsora a szállodában. Szállás Bethlehemben.

5. nap

Reggeli a szállodában, majd buszos városnézésre indulunk Jeruzsálem új városrészében. Ellátogatunk a holocaust emlékhelyhez. A Yad Vashem, a Knesset és a Menora megtekintése kívülről. Kora délután látogatás a Mahane Yehuda piacra, ahol mindenki egyénileg sétálgathat vagy kóstolgathat a helyi falatokból. A Nachlaot negyed bejárását követően visszatérés a szállodába. Szállás, vacsora a szállodában. Szállás Bethlehemben.

6. nap

Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez. Elhaladunk Qumran-nál, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd utazás a Massadai erődhöz, ahova drótkötélpályán jutunk fel. Később visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora. Szállás Bethlehemben.

7. nap

Reggeli, majd indulásig szabadidő. Transzfer a tel avivi repülőtérre és elutazás Budapestre.

Mit tartalmaz az ár:

Az ár tartalmazza:

6 éjszaka szállást 3* szállodákban félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora)repülőjegyet Budapest - Tel-Aviv - Budapest útvonalon a Wizzair járataira utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (max. 40x30x20 cm)utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 10 kg és 55x40x23 cm)magyar nyelvű idegenvezetést a programok során


Külön fizetendő felárak:

feladható bőrönd (20 Kg)biztosítások (BBP, sztornó)helyszínen fizetendő kb. 50-60,- USD/résztvevő borravalót az idegenvezetőnek és a soförnek helyszínen fizetendő belépőjegyek ára (80 USD/fő)

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Utazás:

- Wizzair menetrend szerinti járatával

- Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal

Poggyász kapacitás: utasonként 1db fedélzetre vihető kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte! Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.Amennyiben a 10 kg-os poggyász mellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)


Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 40 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik).

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kisméretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak, akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adott út szervezője ülteti be, ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége. Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Általános információk

Izrael, Izraeli körút utazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.