info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Barangolás Toszkánában Olaszország Olasz körutak utazás last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Program

1. nap Montecatini Alto

Utazás napközben Szlovénián át. Érkezés után felfedezzük a dombra épült Montecatini Alto óvárosát. Megtekintjük a várat, a szűk utcákat és hangulatos tornyokat.

2. nap Vinci – Montecatini Terme

Ellátogatunk a lenyűgöző Vinci-be a reneszánsz polihisztor, Leonardo Da Vinci szülővárosába és megtekintjük a Da Vinci múzeumot is. Délután visszautazunk Montecatinibe, Toszkána egyik leghíresebb fürdővárosába, - ahol a Tetuccio fürdőben pihenjük ki a nap fáradalmait.

3. nap Firenze- a reneszánsz bölcsője

A teljes napot az Itáliai reneszánsz fővárosának megismerésére fordítjuk helyi magyar nyelvű idegenvezetőnk segítségével: Santa Croce; a páratlan Dóm, Campanile és a világhírű keresztelőkápolna; Palazzo Vecchio (a Régi Városháza) a Lanzi Loggia-val (reneszánsz szoborcsarnok); Orsanmichele; Sta Annunziata és tere egységes reneszánsz kialakítással; Ponte Vecchio - a város egyik szimbóluma az Arno folyó felett. Szabadidőben lehetőség nyílik a Pitti Palota változatos gyűjteménye és díszkertje/Ufffizi képtár megtekintésére.

4. nap Siena – San Gimignano

Siena pompás gótikus dómja, a különleges formájú II Campo tér a tornyos, gótikus városházával, a díszkutak mind lenyűgözik a látogatót. San Gimignano – a 13 középkori toronnyal ékeskedő érintetlen kisváros felfedezése: Ciszrterna –tér, Dóm, XIII. sz-i városa. Valamint egy borkóstolón is részt veszünk, ahol a híres toszkán borok közül válogathatunk.

5. nap Padova – Hazautazás

Délelőtt Szent Antal városában megtekintjük a zarándokhelyként is ismert Bazilikát a keresztelőkápolnával, a Palazzo Capitano-t és a Törvényszéki Palotát. Dél körül indulás haza, érkezés Budapestre a késői órákban.

Információk

Időpont: 2019. 09. 13.-17.
Részvételi díj: 88. 900 Ft
Vacsora felár 4 alkalom: 11.900 Ft Egyágyas felár: 19 900 Ft

Elhelyezés

4 éj Montecatiniben 3*-os szállodában

Ellátás

4 kontinentális reggeli
4 alkamlomra befizethető vacsora (erősen ajánlott)

Utazás

Összkonfortos autóbusszal (légkondi, videó, büfé, WC)
Magyar idegenvezető az út során végig.

Olaszország, Olasz körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.