info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazási ajánlat.
Válasszon másik utazást!
images/no-image.jpg

Klasszikus Görög Körút last minute utak olcsó akciós üdülés nyaralás.

Program

1. nap

Elutazás Budapestről a Wizz Air légitársaság menetrendszerinti járatával a délelőtti órákban Athénba. A kora délutáni érkezést követően transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglalását követően éjszaka a hotelben.

2. nap

Délelőtt kirándulás Görögország fővárosában, Hadrianus kapu, az Olimpiai Stadion, a Parlament épületének és az előtte lévő őrségváltásnak, az Akropolisz és a Zeusz templom megtekintése. Kora délután szabadpogram a városban, majd visszatérés a szállásra. Opcionális kirándulás délután: ellátogatunk az Attikai félsziget legdélebbi pontjára a Szunion fokhoz, ahol megtekintjük az ókori Posszeidón templomot. Éjszaka a hotelben.

3. nap

Indulás kora reggel Athénból a Peloponnészosz-félszigetre, útközben a Korinthoszi csatorna megtekintése, amelyet 2 magyar tervei alapján építtetett a görög állam. Délelőtt folyamán látogatás Mükénébe, Agamemnon sírja és az Oroszlános kapu, majd Epidavroszban az ókori színház megtekintése. Ezt követően a Nafpilon város festői promenádjában gyönyörködhetünk, majd utazás Loutraki fürdővárosába a szálláshelyünkre. Éjszaka a hotelben

4. nap

A szálloda elhagyását követően elutazunk Olympiába hogy megtekintsük Olümpia romvárosának maradványait, amelyet az olümpiai játékoknak, az ókor egyik legfontosabb sportversenyének helyszíneként is ismerhetünk. Az ásatási terület és a múzeum megtekintését követően a patrai Rio Antrio hídon át elutazunk Delfibe. Az érkezést követően elfoglaljuk szállásunkat és éjszka a hotleben.

5. nap

A reggelinket követően felfedezzük Delfit, amely az ókori Görögország első számú jóshelye volt és a Parnasszosz hegységben található. Az ókori hiedelem szerint ez a hely volt a világ közepe. Megtekintjük az itt található szentély eggyüttest, a Kincsesházakat, a Színházat és a múzeumot. A programot követően elutazunk Kalambakába a Meteorák lábához, ahol elfoglaljuk szállásunkat és éjszaka hotelben.

6. nap

A mai napon megtekintjük a Thesszáliai völgyben található grandiózus magasságba emelkedő (600 m), természetes sziklatömböket, amelyeknek a tetejére épültek, a bizánczi kolostorok. A kolostor meglátogatását követően buszunkkal elutazunk Athénbe a szálláshelyünkre, majd éjszaka a hotelben.

7. nap

Szabadprogram vagy fürdőzés egyénileg Athén tengerparti strandjának egyikén.

8. nap

A szobák elhagyását követően transzfer a repülőtérre majd a Wizz Air menetrendszerinti járatával elutazás Budapestre

Időpont: Augusztus 6 - 13

Részvételi díj: 199 900 Ft

-Reptéri és üzemanyag illetékek: 33 900 Ft
Egyágyas felár: 49 900 Ft

Elhelyezés

- 3-4*-os hotelekben

Ellátás

- büféreggeli
Félpanzió: 15 900 Ft / fő

Utazás

- Wizz Air közvetlen Budapest-Athén járatával

Idegenvezetés

- magyar idegenvezetés
Fakultatív kirándulás : (min. 10 fő esetén )
Sounion : 14 900 Ft / fő

Poggyász információ:

Utasonként 1 db fedélzetre vihető kézipoggyász ( 5 kg )
Belépőjegyek: kb. 24 000 Ft / fő
Görögország, Görög körutak

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.