H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!
images/no-image.jpg

Szentpétervár - Észak Velencéje Oroszország Szentpétervár last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Szentpétervári kirándulás programja

1. nap
Indulás közvetlen menetrendszerinti járattal Budapest-Szentpétervár irányon. Érkezés után transzfer a városba. Buszos-gyalogos városnézés, melynek során megtekinthetik a Nyevszkij sugárutat, a Palota teret, az Admiralitást, a Téli Palotát, az Auróra cirkákót, illetve meglátogathatják a Péter-Pál erődöt, mely a város első épülete, és a cárok temetkezési helye volt a 18. század elejétől. Transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása.
2. nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás a talán legismertebb Pétervár környéki palotába és annak csodálatos parkjába, Peterhofba (Petrodvorec). A hatalmas alapterületű, tenger partján fekvő, 150 szökőkúttal díszített park és a Nagy Palota - az „Orosz Versailles” - felejthetetlen élményekkel gazdagítanak.
3. nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás a Szentpétervár környéki cári rezidenciákba, Puskinba (Carszkoje Szelo) és Pavlovszkba. Carszkoje Szeloban található Nagy Katalin palotája, mely a barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása. A palota különlegessége a világhírű borostyánkőterem, a zöld ebédlő és a Trónterem. Kirándulásunkat a palota parkjában folytatjuk, ahol gazdagon díszített lugasok, pavilonok, és madárház láthatók. Ezt követően I. Pál cár klasszicista stílusú palotáját csodálhatjuk meg Pavlovszkban. Este fakultatív programként megtekinthetjük a hidak megnyitását. A Néva folyón átívelő hidakat áprilistól novemberig, minden éjjel felnyitják a hajók áthaladásához, s ez a turisztikai attrakció az egyik legvonzóbb az éjjeli városnézés során.
4. nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás a világ talán leghíresebb képzőművészeti gyűjteményét őrző Ermitázs megtekintése. Az Ermitázs az UNESCO Világörökség része, amihez Szentpéterváron az egész történelmi központ és a kapcsolódó külvárosi műemlék-együttesek, többek között Puskin, Pavlovszk és Péterhof is tartoznak. A múzeumban több mint 3 millió kiállítási tárgy található. A múzeum közel 400 termét foglalják el a nagy európai művészet remekművei. Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, El Greco, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Gogh, és más művészek több, mint nyolcezer alkotása látható itt.
5. nap
Reggeli a szállodában.
Hazautazás menetrendszerinti járattal Budapestre.

A program minimum 14 fő esetén indul!.
A programok sorrendje a menetrendek és a múzeumok nyitvatartása miatt változhat.

Helyi besorolása 4*
Utazási iroda hazai besorolása 4*

Időjárás a mai napon és 6 napos előrejelzés

Oroszország, Szentpétervár
2021.04.16 - 2021.04.22

Péntek

enyhe eső

26°C

éjszaka: 24°C

nyugat-délnyugati szél 1.6 km/h

páratartalom: 72%

Víz hőmérséklet

0°C

Szombat

borús égbolt

26°C

éjszaka: 25°C

délnyugati szél 1.7 km/h

páratartalom: 70%

Víz hőmérséklet

0°C

Vasárnap

enyhe eső

26°C

éjszaka: 24°C

délnyugati szél 1.9 km/h

páratartalom: 70%

Víz hőmérséklet

0°C

Hétfő

közepes eső

23°C

éjszaka: 22°C

északi szél 1.2 km/h

páratartalom: 83%

Víz hőmérséklet

0°C

Kedd

közepes eső

26°C

éjszaka: 22°C

délnyugati szél 2.2 km/h

páratartalom: 76%

Víz hőmérséklet

0°C

Szerda

enyhe eső

24°C

éjszaka: 22°C

észak-északnyugati szél 2.1 km/h

páratartalom: 52%

Víz hőmérséklet

0°C

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.