info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Sveti Filip I Jakov utazás

Horvátország titokzatos gyöngyszeme

Sveti Filip I Jakov utazás Horvátország last minute nyaralás akciós  utak olcsó üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Sveti Filip I Jakov, vagy régi nevén Filipjakov egy horvát halászfalu Biográdtól 5 kilométerre. A bájos üdülőfalvat elsősorban a nyugodt pihenésre vágyók és családok választják úti céljuknak, mert messze esik a forgalmasabb turistaparadicsomoktól. A nyugalom mellett itt is megtalálhatóak a kristálytiszta vizű strandok, és a környéket felfedezni segítő turistautak.
A 16-17. században a zadari nemesek szívesen választották Sveti Filip I Jakov települést nyaralásuk helyszínéül. Az idegenforgalom csak a 20. század közepén kezdett fellendülni, így vált a falu Horvátország egyik kevésbé ismert gyöngyszemévé.

Aki egy kis izgalomra vágyik, kipróbálhatja Sveti Filip I Jakov partjain a vitorlázást, a szörföt, bérelhet hajót, a sportokat kedvelők pedig kedvükre röplabdázhatnak és teniszezhetnek. Ha inkább az aktív pihenést kedveljük, és már megismertük Sveti Filip I Jakov minden fontos nevezetességét, akkor akár ideje a környékét is felfedezni! Zadar és Biográd városa is tartogat látnivalókat.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.