info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!
images/galeria/q/2019/vulcanus-atlanti-birodalma-kanari-szigetek-korutazas-spanyolorszag-1.jpg

Vulcanus Atlanti Birodalma - Kanári-szigetek Spanyolország körutazás last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Körutazás információk

Repülővel, közvetlen menetrend szerinti járattal, ahelyszínen busszal, a szigetek között komppal 3*-os szállodák kétágyas szobáiban; La Lagunába 4*-os szálloda kétágyas szobáiban reggeli és a 10., 11. napon vacsora Kis létszámú csoport, max. 20 fő! Természeti látnivalók Kulturális látnivalók UNESCO Világörökségi helyszínek

Körutazás leírása

1. nap: Budapest – Tenerife

Elrepülés Tenerifére, a Kanári-szigetek legnagyobb tagjára.Megérkezés után transzfer a szállásunkra. Rövid megállásés múlt-idézés a Candelariai Miasszonyunk Bazilikánál.Szállás San Cristóbal de la Lagunaban (3 éj). 2. nap: Santa Cruz de Tenerife – Anaga-hegység Reggeli séta San Cristóbal de la Laguna középkori óvárosábanlátogatással a katedrálisnál, majd a Plaza Adelantadón.Utazás Santa Cruz de Tenerife-be, a szigetek másodiklegnagyobb metropoliszába és fővárosába. Közös séta azóceánparton, fényképezés az erőd falainál. Délután utazásaz Anaga-hegységbe, rövid pihenő Almácija falujában,majd a naplemente fotózása Playa de Benijo óceánpartján. 3. nap: Teide Nemzeti Park Reggel utazás a Teide Nemzeti Parkba. Az aktív vulkán1909-ben tört ki utoljára, s ma is a világ 16 legveszélyesebbtűzhányója közé sorolják. Rövid akklimatizációs séták, 1órás pihenővel 3.000 m-en. Feljutás felvonóval Spanyolországtetejére. A hőmérséklet kb. 30 C fokkal alacsonyabb,mint a tengerszinten, vagyis téli hideg várható! Visszajutása felvonó aljához, majd lehetőség szerint látogatás La Oratavagyarmati stílusú óvárosában. 4. nap: Tenerife – La Gomera Utazás Playa de Las Americas kikötőjébe. Elhajózás San Sebastiánde la Gomera városába. Bejelentkezés a szálláshelyünkre,majd látogatás a picinyke főváros központi épületeinél,Plaza Las Americas tér, La Torre del Conde Park, Kolumbuszház. Szállás San Sebastian de la Gomerában (3 éj). 5. nap: Garajonay Nemzeti Park – Aqulo Utazás a Garajonay Nemzeti Park felhőkbe burkolt köderdőibe.Fényképezés a Roque de Agando, a sziget leghíresebbcsúcsa panorámájával. Délután látogatás az óceánfölé magasodó Aqulo városkájában. A rendelkezésre állóidőtől függően úszás Lepe mélykék strandjain. 6. nap: Valley de Gran Rey Utazás a Mirador del Santo kilátóponthoz, a Valley de GranRey teraszvidékének tetejére. Aláereszkedés a Kanári-szigeteklegfestőibb, máig művelt teraszvidékének ültetvényeiközött az óceánpart azonos nevű városkájáig. Egy füttynyelv bemutató meghallgatása, majd szabadidő Valley deGran Rey városában. Időjárási viszonyok függvényében fakultatívkihajózás a páratlan szépségű Los Organos óceánibazaltorgonákhoz. Jószerencse esetén delfin és bálnafotózás.(Jelentkezés és fizetés a helyszínen, kb. 40,-EUR/fő.) 7. nap: La Gomera – La Palma Áthajózás La Palma szigetére. Megérkezés Santa Cruz de laPalma-ba, a sziget fővárosába. Séta az óvárosban, látogatássala Tengerészeti Múzeumban, illetve az erődöknél. Felkeressüka Los Tilos erdőséget, majd a Faro de Barloventovilágítótornyot. Szállás Santa Cruz de la Palmán (3 éj).

8. nap: Caldera de Taburiente Nemzeti Park – Roquede los Muchachos

Látogatás La Palma egyik legismertebb banánültetvényén.Utazás a Caldera de Taburiente Nemzeti Park látogatóközpontjába.Séták a déli perem egyedülálló kilátópontjaihoz,majd utazás a vulkáni üst északi peremére. Könnyű túra aPico de la Cruz vidékén, majd megérkezés Roque de los Muchacoscsúcsához, az Európai Unió legnagyobb csillagvizsgálóteleszkópjaihoz. 9. nap: San Antonio és Teneguía vulkán Egész napos túra a Ruta de los Volcanes vulkáni vonulatainkeresztül a ma is aktív vulkánok között. Délután látogatás egydohányültetvényen, szivar kóstoló és vásárlási lehetőség. 10. nap: La Palma – Tenerife Elhajózás Tenerife szigetére, majd utazás a sziget északnyugatividékére. Séta a Los Gigantes óriás szikláinak panorámájánál,majd utazás Santiago del Teide hegyicsomópontjához és Garachico óceánparti halászfalvába.Látogatás Icod de los Vinos ezeréves sárkányfájánál, majda San Pedro kilátóponton. Szállás El Medanoban (2 éj). 11. nap: Masca – Punta de Teno Délelőtt látogatás a festői szépségű Masca hegyi falujában,majd utazás a Punta de Teno fokhoz, a sziget legcsendesebbmenedékhelyéhez. 12. nap:Playa del Medano– Playa de la Tejita – Budapest Utolsó nap pihenés Playa del Medanostrandján vagy a sziget egyetlen, természetes aranyhomokosstrandján, a híres Playa de la Tejitán. Délután elrepülésBudapestre, érkezés a késő esti órákban.

További információk

Várható menetrend (változhat) Légitársaság: Wizz Air Budapest - Tenerife 12:25 - 17:10 Tenerife - Budapest17:45 - 23:55

További információk 2

Az alapár tartalmazza

- a repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 157.000 Ft)a kompjegyeket (melynek értéke kb. 69.000 Ft)a megadott szállást reggelis ellátássala helyszíni közlekedésta megadott programokata magyar nyelvű idegenvezetést

Az alapár nem tartalmazza

- poggyászdíjakbelépőket kb. 80 EUR (helyszínen fizetendő)útlemondási biztosítás 1,5%borravaló kb. 60 EUR/fő

Egyéb költségek

- BBP biztosításegyágyas felár155 000 Ft

Helyi besorolása 3*
Utazási iroda hazai besorolása 3*

Spanyolország, Spanyol körutazás

Éves átlaghőmérséklet

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.