Spanyol körutazás: 5 Tartomány 2000 Kilométer

Azonosító:24832
Kedvencekhez

Legjobb utazás ajánlat

Sajnos nincs ajánlat!
Utazás módja
Indulási hely
Éjszakák
Ellátás
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!

Spanyol körutazás last minute áron. 5 Tartomány 2000 Kilométer

Leírás

1. NAP Repülés Budapestről Barcelonába
Üdvözöljük Barcelonában, Katalónia fővárosában, ahol az itt lakók őrzik saját nyelvüket és hagyományaikat. Transzfer a szállodába. Szállás 3 éjszakára: Costa de Barcelona.

2. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Barcelona

Szabadidő vagy FAKULTATÍV: barcelonai városnézés. A buszból elénk tárulnak a hangulatos utcák, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű és a régi gótikus negyed. A Güell Parkba szóló belépő külön fizetendő. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. (A belépő külön fizetendő). Délután szabadprogram, visszatérés a hotelbe.

3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Figueres és Girona

Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Figueres és Girona. Figueresben, Salvador Dalí szülővárosában elvarázsolja az embert a művész szürrealista világa. A Salvador Dalí Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon, és egyben számos munkájának is otthont ad, melyek egy elvarázsolt világba engednek bepillantást. A fallal körbevett középkori város, Girona felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede és az arab fürdők, amelyek egy római épületben találhatóak. Megtekintjük a gironai Katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza). Szállás Costa de Barcelona.

4. NAP Barcelona – Zaragoza – Madrid
Utazás Zaragozába. A városnézés során megismerhetjük a legfontosabb nevezetességeket: a Basilica Del Pilar székesegyházat, a Plaza de las Catedrales-t, La Seo del Salvadort. A központban a szabadidő kiélvezésére is lehetőség nyílik. Folytatjuk utunkat Madridba. Szállás 2 éjszakára Madrid környékén.

5. NAP Madrid
Reggeli után panorámabuszos városnézés következik. A város sokarcúsága az utazók bámulatának tárgya. A Habsburg negyedben reneszánsz és barokk épületek törnek az ég felé. Olyan helyeken vezet át utunk, mint Puerta del Sol, Plaza Mayor és Plaza de Villa. Számos nevezetességet örökíthetünk meg, például a királyi palotát, a Cibeles-t, a Neptuno szökőkutakat és a Puerta de Alcalát. José Bonaparte építészetre kifejtett hatásának példái a Plaza de Oriente és a Prado Múzeum (belépődíj külön fizetendő). Madrid sokszínűségének bizonyítékaként a modern, mai arcát is felénk mutatja majd olyan sugárutakon, mint a Gran Vía, Castellana, illetve számos helyen: a Salamancanegyed, Plaza de Castilla, Parque del Oste, az egyetemi campus, a pénzügyi negyed, az emblematikus Las Ventas Aréna, és a Santiago Bernabéu Futball Stadion, a Real Madrid otthona. Délután szabadidő, visszatérés a hotelbe. 

6. NAP Madrid – Toledo – Valencia
Az egyórás, festői tájon tett utazás során érkezünk meg Toledoba, mely a Spanyol Királyság régi fővárosa. Az arab, gótikus, reneszánsz és barokk építészet csodálatos keveredése tárul itt elénk. Sétánk során érintjük majd a 13. századi, gótikus műremekként számon tartott Primas Katedrálist, szépségét belülről is megcsodáljuk (a belépődíjat az ár tartalmazza). A szabadprogram során alkalmunk nyílik megízlelni e középkori város sajátos hangulatát. Folytatjuk utunkat Valencia felé. Szállás Valencia környékén.

7. NAP Valencia – Barcelona
Valencia központjába indulunk. Sétát teszünk az óvárosban. A szabadidő alatt lehetőség adódik majd felfedezni az igazi délies pezsgésű várost, és ebédelni is. Útnak indulunk Costa de Barcelona felé. Szállás Costa de Barcelona.

8. NAP Hazautazás
Reggeli, majd busztranszfer a repülőtérre, ahonnan hazarepülünk 

Fontos Információk!

A Spanyolországba történő utazáshoz új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges! 
A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül a fakultatív programok megvásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

Az ár tartalmazza

- Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal
- Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in
- Transzfereket: modern, légkondicionált buszokkal
- Kirándulóprogramokat légkondicionált, modern panorámabuszokkal: Zaragoza, Madrid, Toledo és Valencia a program szerint
- Minőségi szállásokat: vendégeink 4 csillagos stílusos hotelekben kapnak elhelyezést
- Reggelit: az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szállodák éttermében
- Magyar nyelvű idegenvezetést: kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre

Egyéb

- Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
- Repülőtéri illeték: 49.800 Ft/fő
- Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 95.680 Ft/fő/hét

Amiket ajánlunk Önnek

- Vacsoracsomag (6 vacsora): 41.600 Ft/fő
- Flamenco show vacsorával (külön foglalható): 16.000 Ft/fő
- Fakultatív programcsomag (Barcelona városnézés, Sagrada Famila és Güell Park belépők, Girona és Figueres Dalí múzeum belépő): 37.990 Ft/fő
- Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő
- Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.400 Ft/fő/hét
- Bécsi indulási lehetőség lekérésre

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 37.990 Ft/fő - Barcelona városnézés A buszból elénk tárulnak a hangulatos utcák, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű és a régi gótikus negyed. A Güell Parkba szóló belépő külön fizetendő. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. (A belépő külön fizetendő). Délután szabadprogram, visszatérés a hotelbe. - Sagrada Famila és Güell Park belépők - Girona és Figueres, Dalí múzeum belépő Figueresben, Salvador Dalí szülővárosában elvarázsolja az embert a művész szürrealista világa. A Salvador Dalí Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon, és egyben számos munkájának is otthont ad, melyek egy elvarázsolt világba engednek bepillantást. A fallal körbevett középkori város, Girona felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede és az arab fürdők, amelyek egy római épületben találhatóak. Megtekintjük a gironai Katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza).
Külön foglalható: - Flamenco show vacsorával: 16.000 Ft/fő

Hotel

- Hotel Allegria Maripins**** http://www.alegria-hotels.com/es/hoteles-en-costa-barcelona/malgrat-demar/alegria-maripins 
- Hotel Nuevo Madrid**** http://www.hotelnuevomadrid.com 
- Hotel Olympia**** http://www.olympiahotelvalencia.com 
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Éves átlaghőmérséklet

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.