Katalónia Fly And Drive 7 éjszakás Egyéni Körutazás Bérautóval

Azonosító:26925
Kedvencekhez

Legjobb utazás ajánlat

Sajnos nincs ajánlat!
Utazás módja
Indulási hely
Éjszakák
Ellátás
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!

Spanyolország Costa Brava - Lloret de Mar Katalónia Fly And Drive 7 éjszakás Egyéni Körutazás Bérautóval last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

A program feltöltés alatt áll.

Helyi besorolása Utazási iroda hazai besorolása

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illeték, 25.000 Ft/fő, Stornó biztosítás 1.4%, Utas biztosítás, Egyéb étkezések, Személyes kiadások, Belépőjegyek és program jegyek, Barcelonában helyben fizetendő idegenforgalmi adó: kb. 2,5 €/fő/nap.

Autóbérlés esetében az ár nem tartalmazza:
­ Harmadik fél által vagy gondatlan vezetés során keletkezett sérülés
­ Fix vagy mozgó alkatrészek sérülése, elvesztése
­ Gondatlan kezelés által keletkezett sérülések a motorban
­ A gépjármű eltulajdonítása, mivel a slusszkulcsot az autóban hagyták
­ Közlekedési szabályok megsértése esetén kirótt büntetés a bérlőt terheli illetve a szolgáltató egyéb adminisztrációs költségeket is felszámol
­ Amennyiben az autót annak leadásakor nem a kijelölt övezetben parkolják le, minden, az elszállítása vagy esetleges sérülése következtében felmerülő költség a bérlőt terheli.
­ További vezető felára: 6 €/fő/nap
­ Egyéb felszerelés: pl. GPS, babaülés a helyszínen fizetendő
­ Az autó nem vihető Gibraltárba.

AUTÓBÉRLÉS
Autó felvétele: hétfőtől vasárnapig 07:00-22:00 óra között lehetséges. Ettől eltérő időpontban történő felvétel esetén felár fizetendő.
Nem jár visszatérítés amennyiben az autót a bérleti idő lejárta előtt adják vissza.
Az autóbérléshez dombornyomott hitelkártya szükséges.  A szolgáltató kizárólag VISA vagy MASTERCARD kártyát fogad el.
Baleset vagy lopás esetén 48 órán belül értesíteni kell a szolgáltatót.
Amennyiben az autó a visszaadást követően, nem megfelelő állapota miatt extra tisztítást igényel, a szolgáltató felárat számít fel.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!
A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik, így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.
A kézipoggyász csak abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha kérnek felár ellenében elsőbbségi beszállást; egyéb esetben a beszállás előtt térítésmentesen feladathatják a kézipoggyászt. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Kiutazás leírása

A Wizz Air vagy a Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő járataival Budapest-Bracelona-Budapest útvonalon.

Az utazás "A" vagy "B" kategóriával választható, melyek a bérelt autók típusát határozzák meg:

"A" Kategória: Volkswagen Polo vagy hasonló
"B" Kategória: Volkswagen Golf vagy hasonló

Éves átlaghőmérséklet

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.