3 Tavasz Mallorca Sant Jordi last minute utazás

Utazás azonosító:17929
Utazás fotó

Legolcsóbb utazás ajánlat

Sajnos nincs ajánlat!
Utazás módja
Indulási hely
Éjszakák
Ellátás
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!

Spanyolország Mallorca utazás 3 Tavasz Mallorca Sant Jordi last minute utazás
olcsó üdülés nyaralás utak.

Tavaszi tündöklés Mallorcán-csillagtúrák tengerparti pihenéssel
Pünkösd , Hotel Sant Jordi 3*
Utazás időtartama: 5 nap / 4 éjszaka
Indulási időpontok: V.16.
Utazás: Air Berlin menetrend szerinti járattal Bécsből
Tervezett menetrend: VIE 11h35 PMI 14h00 és PMi 20h50 VIE 23h10

Elhelyezés

Playa de Palma Hotel Sant jordi 3*

Ellátás

félpanzió büfé rendszerben
Minimum létszám: 20 fő
Program
1. nap: Elutazás Bécsből Palma de Mallorcára. Transzfer, szabadidő. Pünkösdkor Mallorcára utazni különleges ajándék. A teljes pompájában tündöklő természet, az UNESCO Világörökség Tramuntana-hegység, a tenger, a mallorcaiak életszeretete, tradicionális fiestái testi-lelki felüdülés, a katedrális égbetörő falai között, a 32 festett üvegablakon és a 7 rózsaablakon bezuhanó fényben töltött idő életre szóló élmény! A sziget legfestőibb pontjaira fakultatív kirándulásokon vezetjük el az érdeklődő vendégeinket.
2. nap: Szabadidő, vagy fakultatív szigettúra. A Tramuntana vad szépségű tájai, városkáinak megkapó bája rabul ejtőek! Nosztalgiavonaton érkezünk a fenséges csúcsok oltalmában, virágzó narancs- és citrusligetek közt rejtőző Sollerbe. Séta a pompás paloták és a szecessziós templom árnyékában. Nosztalgia villamos fut velünk a francia Rivierát idéző hangulatú kikötőbe. Ha az időjárás kegyes, a sziget legvarázslatosabb partjai előtt hajózunk a La Calobra öbölbe. Szabadidő a türkiz tengert övező teraszokon egy ebédre, vagy egy kényelmes sétára a szűk szurdokvölgyben. Bravúros szerpentinen kapaszkodunk 800 méteres magasságig,hogy a túloldali a kőteraszokon ezüstösen csillogó olajfa matuzsálemek szélben bókoló látványával térjünk vissza a szállodába.
3. nap: Szabadidő, vagy fakultatív Formentor kirándulás. A művészeket megihlető, védettséget élvező félsziget Mallorca legelbűvölőbb tájaival vár ránk. Időzünk Sineu óvárosának sokszínű piaci forgatagában, majd Pollenca kikötőjét elhagyva páratlan panoráma a Galamb-kilátóból. Pollenca városában az ódon kolostort elhagyva érünk a Kálvária-domb lábához, ahol karcsú ciprusok szegélyezte 365 lépcső vezet a kicsiny kápolnához. Keresztje a legenda szerint a XIII. században akadt egy halászhálóba.
4. nap Szabadidő, vagy fakultatív barlangtúra. A középső, hullámos alföldet átszelve, megállunk, hogy a majorica gyöngyből készült ékszerekben gyönyörködhessünk. Szabadidő a mediterrán fjord köré épült Porto Cristoban. A Sárkány barlangban jól kiépített járatokon haladva tárulnak elénk a meghökkentő szépségű, változatos cseppkőalakzatok, fény és hangjátékok. Európa legnagyobb földalatti tavának kupolatermében hangulatos klasszikus zenei koncert hangjai varázsolnak el bennünket.
5. nap: Palma de Mallorca?Bécs
Szabadidő, vagy fakultatív Valldemossa és La Granja udvarház kirándulás. Szabadidő sétára az apró hegyi faluban, vagy a kolostor és a középkori királyi palota termeiben (a belépő helyszíni fizetés ellenében). A La Granja szalonjaiban, kamráiban járva időutazás a XVII. század hétköznapjaiba. Az étel- és italkóstoló a tradicionális konyha, a folklór bemutató pedig a mallorcai zene és tánc világába röpít bennünket. A kirándulás a repülőtéren zárul, mert reggel a bőröndjeinkkel hagyjuk el a szállodát. A többieknek transzfer a szállodából. Utazás Bécsbe a menetrend függvényében.
Budapest Bécs Budapest autóbusz transzfer (min. 22 főnél): 18.000
Az Air Berlin mindenkor érvényes poggyász feltételei érvényesek!
Fakultatív irányárak helyszíni fizetéssel, min.15, vagy 20*főnél: EUR/fő
Barlangtúra 40
Valldemossa és La Granja * 54
Szigettúra 72
Formentor 40
A fakultatív kirándulások sorrendje és részletei változhatnak.

Helyi besorolása Utazási iroda hazai besorolása

Éves átlaghőmérséklet

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.