H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Válassza ki utazását!

  1. Módosítom
  2. éjszaka
    Módosítom
  3. Módosítom
Sajnáljuk, de jelenleg nincs ide utazás.
Válasszon másik ajánlatból!
images/no-image.jpg

Moszkva-Szentpétervár Oroszország Moszkva last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Moszkva-Szentpétervár utazás

1.nap:
Indulás közvetlen menetrend szerinti járattal Budapest-Moszkva útvonalon. Érkezés után transzfer a városba, városnézés. Az autóbuszos városnézés során kívülről megtekinthetik a főbb nevezetességeket, egy-egy fotós megállással, többek között: a Verébhegyen magasodó Lomonoszov Egyetem fő épülete, a Novogyevicsi kolostor, a Moszkva-folyó mellett található Megváltó Krisztus székesegyház, a híres Vörös tér, a Vaszilij Blazsennij székesegyház. A program után transzfer a szállodába, a szállás elfoglalása. Este szabad program.
2.nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás a híres Kremlbe és a Nemzeti Kincstárba. Transzfer a szállodába. Szabad program.
3.nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás az ortodox vallás egyik régről megmaradt központjába, a Szergijev Poszádba. Moszkvától 71 km-re északkeletre található, az UNESCO által is elismert és védett férfikolostor-komplexum. Az ortodox vallás különböző időszakainak megfelelő stílusokban épített, gazdagon díszített templomok várnak az ide látogatókra. Visszatérve a városba, metrótúrával folytatjuk a napot. A moszkvai metró világhírű megállóinak történetébe nyerhetünk betekintést. Szinte minden megállója múzeumba illő, különleges és hihetetlen egyszerre. A program végén a szállodába is metróval utazunk vissza. Este szabad program.
4.nap
Reggeli a szállodában. Indulás közvetlen belföldi menetrend szerinti járattal Moszkva-Szentpétervár útvonalon. Érkezés után transzfer a városba. Buszos-gyalogos városnézés, amelynek során megtekinthetik a Nyevszkij sugárutat, a Palota teret, az Admiralitást, a Téli Palotát, az Auróra cirkálót, illetve meglátogathatják a Péter-Pál erődöt, mely város első épülete, és a cárok temetkezési helye volt a 18. század elejétől. A program után transzfer a szállodába, a szállás elfoglalása. Este szabad program.
5.nap
Reggelit követően fakultatív kirándulás Szentpétervár talán legismertebb vidéki palotájába és annak csodálatos parkjába, Péterhofba (Petrodvorec) – a palota 29 km-re fekszik a várostól. A hatalmas alapterületű, tenger mellett található, 150 szökőkúttal díszített park és a Nagy Palota – az „Orosz Versailles” – felejthetetlen élményekkel gazdagítanak mindenkit. A program végén visszautazás Szentpétervárra, a szállodába.
6.nap
Reggeli után fakultatív kirándulás a Szentpétervár környéki egykori cári rezidenciákba, Puskinba (Carszkoje Szelo) és Pavlovszkba. Carszkoje Szeloban található Nagy Katalin palotája, mely a barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása. A palota különlegesége a világhírű borostyánkőterem, a zöld ebédlő és a Trónterem. Kirándulásunkat a palota parkjában folytathatjuk, ahol gazdagon díszített lugasok, pavilonok és egy madárház láthatók. Ezt követően I. Pál cár klasszicista stílusú palotáját csodálhatjuk meg Pavlovszkban. Este fakultatív programként megtekinthetjük Szentpéterváron a hidak megnyitását. A Néva folyón átívelő hidakat áprilistól novemberig, minden éjjel felnyitják a hajók áthaladásához, s ez a turisztikai attrakció az egyik legvonzóbb az éjjeli városnézés során.
7.nap
Reggeli a szállodában. Fakultatív kirándulás a világ talán leghíresebb képzőművészeti gyűjteményét őrző Ermitázsba. Az Ermitázs az UNESCO Világörökség része (amihez Szentpéterváron továbbá az egész történelmi központ és a kapcsolódó külvárosi műemlék-együttesek, valamint Puskin, Pavlovszk és Péterhof (Petrodvorec) is tartoznak). Az Ermitázsban több mint 3 millió kiállítási tárgy látható. A múzeum közel 400 termét foglalják el a nagy európai művészet remekművei: Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, El Greco, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Gogh, és más művészek közel nyolcezer alkotása látható itt.
8. nap
Reggeli után transzfer a repülőtérre. Indulás közvetlen belföldi menetrend szeri járattal Szentpétervár-Moszkva útvonalon, majd (átszállást követően) tovább nemzetközi járattal a Moszkva-Budapest útvonalon. Hazaérkezés Budapestre.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az utazáshoz vízum szükséges, melynek díját a részvételi díj nem tartalmazza.

A vízumügyintézéshez kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.
A program minimum 18 fő esetén indul!.
A programok sorrendje a menetrendek és a múzeumok nyitvatartása miatt változhat.

Helyi besorolása 4*
Utazási iroda hazai besorolása 4*

Időjárás a mai napon és 6 napos előrejelzés

Oroszország, Moszkva utazás
2021.04.21 - 2021.04.27

Szerda

hó és eső

3°C

éjszaka: 5°C

nyugat-délnyugati szél 1.2 km/h

páratartalom: 86%

Víz hőmérséklet

0°C

Csütörtök

enyhe eső

10°C

éjszaka: 9°C

dél-délnyugati szél 1.5 km/h

páratartalom: 70%

Víz hőmérséklet

0°C

Péntek

enyhe eső

15°C

éjszaka: 8°C

déli szél 2.1 km/h

páratartalom: 49%

Víz hőmérséklet

0°C

Szombat

közepes eső

3°C

éjszaka: 5°C

nyugat-északnyugati szél 1.2 km/h

páratartalom: 96%

Víz hőmérséklet

0°C

Vasárnap

enyhe eső

3°C

éjszaka: 4°C

nyugati szél 1.5 km/h

páratartalom: 71%

Víz hőmérséklet

0°C

Hétfő

enyhe havazás

5°C

éjszaka: 4°C

nyugat-délnyugati szél 1.6 km/h

páratartalom: 54%

Víz hőmérséklet

0°C

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.